Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz 2006. godine

Isplivale stare fotografije zvijezde 'Kumova', a evo koja je tajna njezina mladolikog izgleda

Foto: Nova TV
1/14
17.02.2024.
u 16:27

Barbara je 16.2. 2024 proslavila 53. rođendan, a mnogi se i danas dive njenoj ljepoti kao i na početku karijere. Pixsell je objavio stare slike Barbare iz 2006.

Glumicu Barbaru Vicković gledatelji gledaju u ulozi Anđelke Akrap, supruge načelnika općine Zaglave u seriji "Kumovi", kojom je osvojila naklonost publike koja je pamti i po ulogama u serijama "Na granici", "Kud puklo da puklo", "Sve će biti dobro", "Zabranjena ljubav", "Villa Maria" i brojnim drugim serijama. Barbara je 16.2. 2024 proslavila 53. rođendan, a mnogi se i danas dive njenoj ljepoti kao i na početku karijere. Pixsell je objavio stare slike Barbare iz 2006., a kako je tada izgledala pogledajte u galeriji

1/14

Inače, Barbara je ranije otkrila tajnu svoje ljepote.

- Prvenstveno što vrijeme ide dalje, mogu reći da sam zahvalna i genima. Mislim da izgledam u skladu sa svojim godinama, a recimo možda mrvicu njegovanije. Koliko god imam puno posla i u nedostatku vremena, trudim se otići trenirati, hodati i biti u prirodi i paziti što jedem koliko mogu. Nekako mi se čini da je ključ, ako ćemo tako reći, dobrog izgleda da čovjek dovoljno spava, ne živcira se previše, da razluči bitno od nebitnog i bude svjestan toga da se ne može raspršiti previše - rekla je Barbara za Dnevnik.hr i nastavila:

- Mislim da tajna svačijeg dobrog izgleda može biti u tome da prihvati to da godine idu, da se dobro nosi s tim, da je radostan u svemu što dolazi jer u biti izgled je zapravo manje bitan.

VEZANI ČLANCI:

Glumica iza sebe ima dva braka u kojima je dobila sinove; 25-godišnjeg Franu i Matiju koji ima 12 godina. Za starijeg sina kaže kako je u Londonu završio fiziku i ne voli da ga se spominje u medijima, dok je mlađi drugačiji i voli se eksponirati, ali kaže kako ih gluma ne zanima. 

VIDEO Đokovićeva majka promijenila je vjeru: Roditelji me nisu učili da vjerujem u Boga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije