Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
progovorila i o obitelji

Iva Todorić: Nije sreća para puna vreća, ja sam živi primjer toga. Ja sam to živjela

Foto: Instagram
1/11
20.04.2024.
u 13:30

Otkrila je da misli da novac nije ono što te čini sretnim, ali je priznala da ipak daju slobodu. Kaže da nije zahtjevna mama te da želi da njena djeca budu sretna. Smatra da ocjene nisu najbitnija stvar u životu.

Iva Todorić progovorila je o sreći i obitelji. Otkrila je da misli da novac nije ono što te čini sretnim, ali je priznala da ipak daju slobodu. - Ima ona pjesma ‘nije sreća para puna vreća’. Ja sam to živjela i ja sam živ primjer toga, tako da svim gledateljima mogu reći da novci nisu ono što te čini sretnim, novci su ono što ti daje slobodu u životu, a ono što te čini sretnim su male stvari - rekla je Iva. 
Kaže da nije zahtjevna mama te da želi da njena djeca budu sretna. Smatra da ocjene nisu najbitnija stvar u životu. 

- Nisam zahtjevna mama i ne mislim da su ocjene najbitnija stvar u životu. Ono čim se ja vodim je da moja djeca budu sretna. Ja kad njih vidim da su sretni, smatram da sam napravila uspjeh u životu i odgojila sretne osobe. Ako čovjek ne zna biti sretan, mislim da to nije to - rekla je za In Magazin. 

 

Podsjetimo, kći Ivice Todorića - Iva izrazito je aktivna na društvenim mrežama, a nedavno je svojoj kćeri Tari Balent čestitala rođendan uz njihovu zajedničku fotografiju.   - Sretan ti 22., anđele moj najdivniji - napisala je te pokazala i rođendansku tortu na kojoj piše: 'Sretan 22., ljubavi naša.'

VEZANI ČLANCI:

Iva je braku s bivšim suprugom Hrvojem Balentom dobila troje djece, kćer Taru te sinove Ivana i Antu. Sinova se dotaknula i nedavno u jednoj svojoj objavi na društvenim mrežama. Naime, Iva je dobro poznato lice na brojnim koncertima te društvenim događanjima, a toga puta na svojim je društvenim mrežama podijelila snimak iz noćnog izlaska u jednom zagrebačkom noćnom klubu. Iva se odlično zabavila, a u jednom trenutku se popela i na pozornicu te zapjevala. Iva se pridružila srpskoj pjevačici Tanji Savić i s njom zapjevala hit 'Zlatnik'. 

- I tako ja već 10 godina u svim prilikama pjevam Zlatnik, a sinoć mi je život smjestio da ga prvi put pjevam uz ženu koja ga je otpjevala. Svi koji volite pjevati, a neugodno vam je, nemojte propustiti trenutke koji život znače. Moja dva sina i hrpa njihovih prijatelja bila je sinoć ispred mene, a to me nije niti na sekundu zaustavilo da uhvatim mikrofon - napisala je Iva pored snimke. Iva je nedavno otkrila i koje značenje ima znak srca za nju, jer je na društvenim mrežama prepoznatljiva kao 'Srculence'. 

VIDEO Tajči zapjevala 'Dvije zvjezdice' na zabavi

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije