Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poseban dan

Iva Todorić pokazala 19-godišnjeg sina Ivana: 'Dušo moje duše'

Zagreb: Poznati na prvom koncertu  Aleksandre Prijović
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/10
05.12.2023.
u 17:10

Inače, u braku s bivšim suprugom, Hrvojem Balentom, Iva je rodila troje djece: kćer Taru i sinove Ivana i Antu

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović (28) u petak je krenula sa svojim prvim od čak pet koncerata u Areni Zagreb, a prvi nije propustila ni Iva Todorić koja je spremno pozirala fotografima i snimala pratiteljima kako se dobro zabavlja. Osim prve večeri, koncert se vratila poslušati i još koju večer. 

A sada se pratiteljima pohvalila i svojim sinom Ivanom Balentom koji danas slavi 19. rođendan.  - Sretan ti 19. Dušo moje duše - napisala je pored njegove fotografije. 

Prisjetimo se, prije tri godine na profilu je emotivnu objavu također podijelila svom sinu. 

Foto: Screenshot/reuters

- Rodio si se prije točno 16. godina i obasjao moj život svjetlošću koja grije ne samo mene nego svaku osobu koja te upozna. Dobio si dar od Boga da te zavoli svako tko te bolje upozna .Tvoj osmijeh i tvoja energija su zarazni. Tvoja mašta i vjera u ljepotu života , ostavlja bez riječi. Ljubav prema životu neka te i dalje vodi jer si primjer kako treba živjeti putovanje života a ne čekati cilj. Ljubavi moja ostani zauvijek tako svoj, voli te tvoja mama - napisala je tada Iva.

VEZANI ČLANCI

Inače, u braku s bivšim suprugom, Hrvojem Balentom, Iva je rodila troje djece: kćer Taru i sinove Ivana i Antu. Iva i Hrvoje su imali 2001. raskošno vjenčanje s 300-tinjak uzvanika među kojima je bilo puno poznatih Hrvata. Slavlje se odvijalo u nekadašnjem hotelu Intercontinental, a mladence i goste je zabavljao Jasmin Stavros.

Supružnici su s djecom živjeli u Kulmerovim dvorima u Zagrebu sa ostatkom obitelji Todorić, a Hrvoje je 2012. došao u upravu koncerna Agrokor. S godinama je napredovao do mjesta izvršnog potpredsjednika za centralnu nabavu i usluge Agrokora, a Iva je bila direktorica marketinga.

VIDEO Preminuo Vlado Pravdić, legendarni klavijaturist Bijelog dugmeta

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije