Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vijenci i kaktusi

Ivan Starčević od nedjelje u Večernjem listu piše TV-kritiku

ivan starčević
Davor Višnjić/Pixsell
21.06.2013.
u 13:35

Od ove nedjelje vrsni kritičar Ivan Starčević u Večernjem listu piše TV kritiku Vijenci i kaktusi.

Ljudi uvijek više vole kad se nekoga kudi, ali ja ću u svojoj TV-kritici podjednako i kuditi i hvaliti – najavljuje poznati TV-kritičar Ivan Starčević koji će od ove nedjelje u Večernjem listu pisati TV kritiku “Vijenci i kaktusi”. U svojim će kritičkim osvrtima, otkriva, najviše pratiti kulturu, a nešto manje politiku, a već u prvoj kritici doznat ćemo hoće li talk-showovima Elizabete Gojan i Romana Bolkovića dati vijence ili kaktuse. Uz nacionalne televizije puno će pažnje posvećivati i lokalnim TV-postajama.

– Na najvećim nacionalnim televizijama vlada programska kriza, dok nam lokalne svakodnevno daju dobre znakove živote. Želim razbuktati iskrice, odnosno tim manjim televizijama dati vjetar u leđa i podržati ih – objašnjava iskusni kritičar koji televiziju prati već četrdeset godina. U tom vremenu dobro je naučio raspoznati što valja, a što ne. – Najgori je sportski program HTV-a. Uređuje se sponzorski, reporteri guraju sebe u prvi plan, ne znaju spojiti sliku s tonom, završavaju rečenice u trenutku kada igrač na utakmici daje gol... To je dno – oštar je Starčević koji pred TV-om dnevno provodi do sedam sati, a voli gledati – apsolutno sve.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije