Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaganje

Izlazi li Filomena danas iz 'Života na vagi'?

Foto: RTL
1/5
19.09.2018.
u 11:25

Nakon zbrajanja kilograma, ostala je ispod crvene linije s najmanje izgubljenim udjelom tjelesne mase – i to će je rasplakati jer to znači da mora napustiti show.

Nakon sinoćnje epizode 'Života na vagi', kad je većina kandidata stala na vagu i brojkama ugodno iznenadila trenere, došao je red i na Filomenu.

Nakon zbrajanja kilograma, ostala je ispod crvene linije s najmanje izgubljenim udjelom tjelesne mase – i to će je rasplakati zato što to znači da će morati napustiti show. Ostali su natjecatelji također odmah briznuli u plač, a neki su bili i više nego kolegijalni pa su Filomeni ponudili svoje mjesto u showu.

No hoće li takve lijepe geste biti dovoljne da Filomena više ne bude ispod crvene linije, gledatelji će doznati večeras od 21 sat, na RTL-u. Prije ulaska u show otkrila je:

- Zanemarila sam sebe jer sam si uvijek na posljednjem mjestu. Posvetila sam se podizanju kćeri otkako je imala godinu dana, a potom i o majci koja je zbog bolesti godinama bila slabo pokretna. Ja sam se zato emocionalno tješila hranom. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Francek007
Francek007
14:18 19.09.2018.

uz puno patetike emocija i svega što priliči emisiji ona ostaje.....

SC
schwertransport
13:45 19.09.2018.

Mislim da ce se odkoturati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije