Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U LJUBAVI

Jennifer Aniston i Justin Theroux već na rubu prekida

Jennifer Aniston
Foto: Reuters
1/3
15.07.2011.
u 12:51

Hollywoodska glumica nedavno je potvrdila vezu s glumcem Justinom Therouxom, a već kruže glasine da je on misli ostaviti jer ga veza s njom guši.

Nakon što je nedavno objavila da je u sretnoj vezi, Jennifer Aniston možda će te tvrdnje morati povući. Naime, njezin dragi, glumac Justin Theroux razmišlja o tome da glumicu ostavi nakon što su se uselili u zajednički stan. Justinovi su prijatelji izjavili da glumac razmišlja o prekidu jer ga zvijezda "Prijatelja" guši i sputava.

Također, Theroux se ovih dana potajno našao s bivšom djevojkom Heidi Bivens s kojom je bio u vezi više od 14 godina, kako bi joj se, navodno, ispričao zbog iznenadnog prekida.

Jennifer, koja se teško oporavljala od razvoda braka s Bradom Pittom, uvijek je naglašavala da čeka onog pravog s kojim želi novi brak i djecu. Možda je glumica tražila previše od jednomjesečne veze s Therouxom. K tome, zasigurno u ovo vrijeme nije sretna s obzirom na to da mediji neprestano prenose novosti o skorašnjem vjenčanju Brada Pitta i Angeline Jolie.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije