Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAZBENA DIVA

Josipa Lisac reagirala na medijske naslove: 'To nisu moje riječi! Povrijedili ste i mene i Aleksandru!'

Zagreb: Glazbenica Josipa Lisac
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/10
25.02.2024.
u 11:38

Čitam posljednjih dana zastrašujuće riječi s raznih medijskih portala o uvredi koju sam nanijela Aleksandri Prijović... To nisu moje riječi.. Te riječi su izmišljene... One su vaše. Izuzetno su maliciozne i opasne. Svrha im je da unesu nemir i mržnju među ljude!, napisala je Josipa

Glazbena diva Josipa Lisac na društvenim mrežama osvrnula se na medijske naslove i članke o navodnim izjavama koje je dala o pjevačici Aleksandri Prijović (28).

- Čitam posljednjih dana zastrašujuće riječi s raznih medijskih portala o uvredi koju sam nanijela Aleksandri Prijović... To nisu moje riječi.. Te riječi su izmišljene... One su vaše. Izuzetno su maliciozne i opasne. Svrha im je da unesu nemir i mržnju među ljude! Zašto se tako veselite nanoseći drugima zlo! Povrijedili ste me. Istovremeno kroz vulgarne naslove povrijedili ste i mladu Aleksandru! Povrijedili ste ljude. Zašto? - napisala je Josipa društvenim mrežama.

Inače, Josipa  je imala koncert u Domu sportova, a na društvenim mrežama izašao je video na kojem je rekla da njoj u Areni Zagreb 'nije mjesto'. Mnogi misle da se time osvrnula na narodnu glazbu koja tamo 'svira' posljednje vrijeme.

 

@leshotok logično iz Doma sportova 🧡 @Josipa Lisac Fox #josipalisac #dnevnikjedneljubavi ♬ meni tamo naprosto nije mjesto Josipa Lisac - IDEM NA DORU NA 10k FOLOVERA

 

- Onda je meni moj menadžment tim rekao, Josipa, mi smo ti htjeli Arenu. O ne, pa sad svi idu u Arenu, a meni tamo naprosto nije mjesto - rekla je Josipa.

VEZANI ČLANCI: 

Lisac je nedavno gostovala u Pressingu N1 televizije, gdje je govorila o aktualnom stanju na glazbenoj sceni. Vjeruje da je trenutačno stanje u hrvatskoj glazbi prilično loše, posebno kritizirajući udruge koje, prema njoj, trebaju posvetiti veću pažnju skrbi o svojim glazbenicima.

“Nije li malo čudno da se 70% vrti strana glazba? Kaj briga Stinga kaj se on ovdje vrti? Kaj ti nije draže da vrtiš svoje? Valjda nije…”, kazala je pjevačica.

Kao dodatnu poteškoću ističe činjenicu da suvremeni umjetnici danas sami financiraju svoje projekte te često sami pišu svoje pjesme, bez podrške profesionalnih skladatelja.

VIDEO: Baby Lasagna o nastupu: 'Bio bih još luđi, ali mi kondicija ne dopušta'

Komentara 3

ČU
Čubi
19:52 25.02.2024.

Evo baš gledao jednu srpsku televiziju pa kažu kako Hrvati toliko slušaju tu a.p.pa mi ju ne slušamo to je seljačka glazba ako to oni kažu tko su onda ti kod nas koji to slušaju.osobno nemam ništa protiv tko što sluša .

Avatar Art of Noise
Art of Noise
18:40 25.02.2024.

"Nije li malo čudno da se 70% vrti strana glazba? Kaj briga Stinga kaj se on ovdje vrti? Kaj ti nije draže da vrtiš svoje? Valjda nije…”, kazala je pjevačica." Možda nije briga Stinga, ali mene je briga. Pa neću, valjda, hrvatsku glazbu slušati koja, što se tiče kvantitete i kvalitete, nikad ni nije bila nešto, posebno ne u odnosu na stranu glazbu (s naglaskom na anglofone i anglofilne zemlje). Iako ima iznimaka, naravno, ali ne puno, nažalost. Pa i tvoja pjesma "Danas sam luda" je dijelom "semplirana" od Bruce Springsteenove "You can look (but you better not touch)". Slušanje samo ili velikim dijelom hrvatske glazbe, time i u javnom (medijskom) prostoru, je ravno glazbenom samoubojstvu i kulturnom osiromašenju. I to je činjenica.

DU
Deleted user
13:54 25.02.2024.

Svaka joj čast, ali danas, za početak, treba imati milione pregleda da bi bio popularan među milenijalcima. Jedan video od Prijovićke ima više pregleda nego kompletni opus od doticne. Mislim da je to znak da mlađa populacija ne opterećuju nebitnim stvarima kao npr. HR-SRB odnosima. Nemas pojma gdje je Kragujevac ali zato drmaju cajke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije