Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodna žena

Julia Roberts (54) uživa u Australiji, obožavatelji oduševljeni opuštenim izdanjem i senzacionalnom linijom

Julia Roberts
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/10
30.12.2021.
u 22:15

Glumica Julia Roberts (54) uživa u toplijim krajevima, a fotografi su zatekli na plaži u Sidneyju u veoma opuštenom izdanju koje je oduševilo sve.

Glumica Julia Roberts (54) uživa u toplijim krajevima, a fotografi su zatekli na plaži u Sidneyju u veoma opuštenom izdanju koje je oduševilo sve.

Julia je plažom prošetala bez šminke, raščupane kose i jednostavnom jednodijelnom kupaćem kostimu. Lice je prekrila sunčanim naočalama, a nije izostao ni njezin prepoznatljivi osmjeh. Njezino izdanje oduševilo je obožavatelje, ali i svjetske medije pa su se mnogi složili kako glumica izgleda senzacionalno.

Roberts blagdane provodi sa suprugom Dannyjem Moderom i njihove troje djece- blizancima Hazel i Phinnaeusom (17) i Henryjem (14). Inače, Julia trenutno boravi u Australiji zbog snimanja filma 'Ticket To Paradise' koji snima s kolegom i dobrim prijateljem Georgeom Clooneyjem, a zajedno su već radili na nekoliko projekata.

Roberts je svjetsku slavu donio filmski hit 'Zgodna žena' u kojem je glumila uz Richarda Geera, a osigurao joj je mjesto među najbolje plaćenim glumicama u Hollywoodu. Iako je kraljica romantičnih komedija poput 'Ja u ljubav vjerujem', 'Moj dečko se ženi' i 'Odbjegla nevjesta', njezine uloge u dramama i trilerima također su oduševile publiku i kritiku diljem svijeta, a čak je pet puta bila proglašena najljepšom ženom svijeta časopisa People.

VIDEO Božidar odbio kuhati i otišao kući! Napustio show dok mu je tim mahao 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije