Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FANOVI SU BRINULI

Kakva sreća! Slavna reperica i njezin suprug s debelim dosjeom postali roditelji

Foto: PA/Pixsell
1/11
02.10.2020.
u 09:42

Reperica Nicki Minaj rodila je svoje prvo dijete u srijedu ujutro, piše TMZ.

Krajem srpnja reperica Nicki Minaj objavila je sretne vijesti da će njoj i suprugu Kennethu Pettyju pristići prvo dijete, a prema pisanjima TMZ-a 37-godišnja glazbenica i njezin pet godina stariji suprug jučer ujutro postali su roditelji.

Spol bebe javnost još uvijek nije doznala, a novopečeni roditelji još uvijek se nisu oglasili o dolasku prinove.

Inače, vijest o trudnoći reperica je s fanovima podijelila u srpnju fotografijama na Instagramu. Par se vjenčao prošle godine u listopadu nakon godinu dana veze, a potvrda o istoj stigla je u prosincu 2018. godine na društvenim mrežama.

1/6

Međutim, fanovi pjevačice reagirali su zabrinuto zbog kriminalne prošlosti njezinog dečka, a danas supruga, tvrdeći da ju on želi iskoristiti samo radi novaca. Kenneth je, prema dostupnim informacijama, nekoliko puta bio iza zatvorskih rešetaka.

Prije 25 godina zbog optužbi za silovanje kada je imao svega 16 godina, a zbog istog je dobio četiri godine zatvora. Ostatak dosjea popunjavaju prijetnje, pucnjave i fizički obračuni. Kada mu je bila 21 godina prvi put je upoznao Nicki, ali nisu nastavili odnos.

Danas je, ona tvrdi, on potpuno drugi čovjek.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije