Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgleda nevjerojatno

Kao od majke rođena! Balkanska glumica (65) i pobornica nudizma oduševila figurom

Foto: Instagram
1/6
30.07.2021.
u 18:29

Glumica Mirjana Karanović (65) ponovno je iznenadila pratitelje objavom na društvenim mrežama na kojoj leži na plaži kao od majke rođena. Glumica je poznata pobornica nudizma, a odnedavno ga promovira fotografijama na društvenim mrežama.

Glumica Mirjana Karanović (65) ponovno je iznenadila pratitelje objavom na društvenim mrežama na kojoj leži na plaži kao od majke rođena. Glumica je poznata pobornica nudizma, a odnedavno ga promovira fotografijama na društvenim mrežama.

Na najnovijoj fotografiji Mirjana ponovno je pozirala bez odjeće. Sada je pozirala na pješčanoj plaži, a nosila je samo sunčane naočale i maramu za glavu dok je strateška mjesta prekrila pijeskom.

"Kada nabacim kostim za kupanje", napisala je glumica uz fotografiju koja je skupila preko 7. 000 lajkova i brojne komentare.

Foto: Instagram/ mirjanakaranovic

"Svaka čast na izgledu i na razbijanju stereotipa", "Svjetska, a naša", "Najveća kraljica", "Izgledate fantastično", samo su neki od komentara, a nekoliko pratitelja se pak našalilo da se pazi valova i vjetra jer bi joj lako mogli uništiti "kupaći kostim".

Mirjana inače cijele godine vježba u teretani, a godine ju ne opterećuju. Glumica je više puta pokazala lice bez šminke, a pozirala je i u majici ispod koje nije nosila grudnjak. 

Podsjetimo, Mirjana je na svojem Instagram profilu prije nekoliko dana objavila fotografiju s plaže na kojoj pozira u potpunosti gola. Na fotografiju glumica drži ruke u zraku, a okrenuta je leđima prema kameri. Jako svjetlost sunca je njezino tijelo, na fotografiji, potamnila pa je figura izraženija. U opisu fotografije istaknula je hashtagove kojima je naznačila da fotografija nije uređivana.

Foto: Instagram

Glumicu publika pamti po ulogama u filmovima 'Otac na službenom putu', 'Dobra žena' i  'Petrijin vijenac' te seriji 'Ubice mog oca', a dobila je i brojne nagrade.

>> Pogledajte kako slavni Roger Federer uživa na odmoru u Hrvatskoj

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar sluganski_svakidan
sluganski_svakidan
19:04 30.07.2021.

Jako sam sretan i zadovoljan da nisam balkanac pe nemam takve "slavne balkanske glumice"!

RI
rimac444
18:51 30.07.2021.

time mogu biti oduševljeni samo oni preko 80 godina

MA
MarasG
19:04 30.07.2021.

Slike nisu za one sa slabim zeludcem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije