Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivša voditeljica

Karmela Vukov Colić prvi put priznala: 'Dvije trećine života su mi budale odnijele...'

Foto: Privatna arhiva
1/24
01.04.2024.
u 09:59

Nezaboravna Karmela Vukov Colić nedavno je priznala kako joj je dvije trećine života otišlo na ne baš tako vrijedne ljude...

Bivša HRT-ova voditeljica i novinarka 55-godišnja Karmela Vukov-Colić godinama je privlačila pažnju gledatelja svojim uspješnim radom na malim ekranima, a okrenula je novu stranicu u životu te se posvetila totalno drugačijem poslu. Naime, Karmela je poznata kao velika zaljubljenica u putovanja te je ugodno s korisnim pa je tako u ožujku 2022. godine napravila potpuni zaokret te postala direktorica Turističke zajednice Dugo Selo.

- Veliki mi je izazov i gušt to raditi. Tamo postoje stvarno dragi ljudi s kojima mislim da od Dugog Sela mogu napraviti jedno zgodno turističko mjesto, i to nam je cilj. To nije posao dovijeka, već mandatni posao koji traje četiri godine, a ja se nadam da će se tada pronaći neka druga osoba koja će to preuzeti - kazala je za portal Story.hr svojevremenom. 

Bivša je voditeljica nedavno gostovala u podcastu "Ženska strana" te je progovorila o lekcijama koje je naučila u životu. Prisjetila se svog odlaska s televizije i priznala je da joj se razmišljanje danas potpuno promijenilo u odnosu na nekada. - Ja kada sam dala otkaz, imala sam 50 godina i mislila sam si: 'Ja sam dvije trećine svog života proživjela, imam još jednu, ako sam sretna, nešto malo više od toga'. Pa ja više ne dam budalašima, dvije trećine života su mi budale odnijele. Ja više ne dam tim različitim budalašima, pijavicama da me razvlače kako hoće. Kad to osvijestite, onda mislim da sve dođe na svoje mjesto - iskreno je ispričala Karmela. 

 

1/18

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Podsjetimo, nedavno je Vukov-Colić na Instagramu podijelila fotografiju s kćeri Reom, a za to su imale divan povod. Naime, njezina 31-godišnja kći se udala. - Mišek, veselo koračaj naprijed s ovim dragim dječakom koji je zaslužio titulu Čuvara Tvog Srca. Budi sretna, najsretnija! Kad god poželiš, znaj: Čuvarica leđa, otvorenog zagrljaja, tek je korak iza - napisala je Karmela uz sliku s Reom, no nije poznato kada je slika nastala, a Karmela nije podijelila s pratiteljima tko je Rein odabranik. 

 

VIDEO: William je odgovorio Harryju na privatnu poruku, ali ton nije bio bratski i pomirljiv

 

Ključne riječi

Komentara 8

MA
Mandrak99
10:49 01.04.2024.

Ako su ti dvje trećine života odnijeli budalaši...što si ti??Pametni si to ne dozvole

ZA
zagabria5
10:24 01.04.2024.

Prvo se guraju na TV a onda se žale da su protratili vrijeme

JO
Jojmene
10:47 01.04.2024.

Izrazito naprasna i neugodna osoba - osim kad treba uslugu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije