Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atraktivna brineta

Kći Harisa Džinovića nakon razvoda roditelja otputovala daleko od svih: 'Au, ženo, zapalila si Maldive'

Foto: Instagram
1/5
20.05.2024.
u 13:01

Đina Džinović nedavno je posjetila Maldive i Crnu Goru, a u komentarima ispod objava dobila je brojne komplimente.

Vijest o razvodu bosansko-hercegovačkog pjevača Harisa Džinovića i njegove bivše supruge Meline nedavno je odjeknula regijom, a njihova djeca starija kći Đina i mlađi sin Kan ostali su živjeti s ocem u luksuznoj vili, prema pisanju domaćih medija. Haris je u nekoliko navrata isticao kako je svima u njihovoj obitelji ispunjavao želje, te financirao sve što je bilo potrebno, a također, one da kćeri Đini financira skupocjena putovanja i njezina potrebe.

Kako navode srpski mediji, platio joj je i putovanje na egzotične Maldive. Đina je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju s otoka te je pozirala na predivnoj plaži. - Nedjelje su stvorene za prisjećanje - napisala je u opisu. U crnom kupaćem kostimu oduševila je mnoge pratitelje koji su joj uputili komplimente. "Najljepša", "Dok je Đina tamo, nikad nije hladno", "Auuu, ženo, zapalila Maldive", "Ti si tako nevjerojatno lijepa", nizali su se komentari. 

Također, nedavno je objavila i fotografije iz Crne Gore te pokazala svoju zavidnu vitku liniju u crnoj kombinaciji. Podsjetimo, Đina Džinović, starija kći poznatog folk pjevača Harisa Džinovića i dizajnerice Meline Džinović plijeni veliku pažnju na društvenim mrežama. Kako su domaći mediji o njima već izvještavali, Đina je prvotno bila u odličnim odnosima s majkom Melinom te ju je navodno posjećivala u njezinu novom domu na Novom Beogradu. Kako su srpski mediji u nekoliko navrata pisali, navodno su njihovi odnosi zahladnjeli te je majku otpratila s društvenih mreža, a o čemu se također pisalo. 

 

1/6

 

Majka i kći su nakon toga izgladile odnose te je Đina majku Melinu ponosno zapratila na društvenoj mreži Instagram, a mlada Đinović je pokazala što njezin brat i ona rade u vili iz koje je njihova majka odselila. Đina je snimila mlađeg brata Kana kako se igra s njihovim kućim ljubimcem, psićem pomerancem, a na snimci je uhvatila i dijelove obiteljskog doma, a koji definitivno izgleda impresivno. Dvadesetogodišnja Đina i godinu mlađi Kan uživaju u raskošnoj vili na Senjaku, dok su njihovi roditelji donedavno vodili takozvani medijski rat. 

 

VEZANI ČLANCI:

 

Osim toga, nedavno je Haris Džinović gostovao na srpskoj televiziji Blic u emisiji "Scena", a novinarku je ugostio u svojoj luksuznoj vili na Senjaku te otvorio dušu o razvodu, otkrio je niz intimnih detalja o kojima dosad nije javno govorio. - Da je ona imala interes sačuvati brak, vjerujem da bi ga i sačuvala. Bio sam raspoložen da zauvijek živimo zajedno. Kao što kaže matičar, ostanite vjerni dok vas smrt ne rastavi i tako dalje. Držao sam se zaista toga, ne samo zato što je on to rekao, nego što sam ja takav čovjek. Meni je dovoljna bila jedna žena - iskreno je priznao Haris Džinović koji je javno "prozivao" bivšu suprugu Melinu, a s kojom ima dvoje djece.

 

FOTO Doček Baby Lasagne na zagrebačkom Trgu!

1/113

 

- Kajete li se što ništa niste napravili - upitala ga je novinarka, a on joj je odgovorio: - Ne, jer je druga strana bila nespremna i nevoljna popričati. To me je razočaralo i zato mi je lakše bilo. Ako se netko ne bori, što će se boriti druga strana. Nije mi padalo na pamet da je vučem za rukava - ispričao je Haris Džinović, a potom ga je upitala osjeća li se nakon svega iskorišteno.

- To može netko sa strane reći, ali možda mogu i ja, na izvjestan način. Bilo je tu iskorištavanja emotivnog, materijalnog, društvenog, kako god želite. Nezahvalnost me je najviše boljela. Ako netko misli da je zahvalnost samo da kaže : "Hvala ti ljubavi", to ipak moraš pokazati i nekim djelima. Ne mora sada u ekvivalentu, ako torbica košta 5.000 eura, da sada one meni vrati poklonom iste vrijednosti. Možemo popiti i kavu, da kažeš: "Ja ću platiti", a to je meni sasvim dovoljno. Međutim, nije se ni to događalo, i tu sam onako bio baš vrlo iznenađen - priznao je pjevač Haris Džinović. - Nisam žalio niti jednog eura, nego sam ja davao samo više, kao američki Fort Know zlatna rezerva - dodao je. 

 

 

VIDEO: Nina Badrić u vjeri je pronašla svoj oslonac: 'Kažem sebi - jednostavno bez Boga niti preko ceste'

Komentara 4

AN
AnaJosipNikoAntonio
15:07 20.05.2024.

Cijeli život radiš,zarađuješ...svi te poštuju!Zaljubiš se ,oženiš...njoj pukne film jer se proćerda i uništi SVE što si gradio...stvarao!Nažalost djeca povuku na nju nerad...rasipnost!Harise moja podrška...👍✌️🇭🇷

Avatar Aurel
Aurel
14:36 20.05.2024.

curka je zaista zgodna... ali da je ZAPALILA maldive??? bio tamo dva puta prošle godine... i na svakoj plaži je na desetke sličnih, iz čitavog svijeta. nitko se ni ne okreće za njima loliko ih je...

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:20 20.05.2024.

¸To je dobra terapija. I ja svako malo kad mi je teško odem na Maldive.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije