Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sreći nema kraja

Kći jedne od najbogatijih Hrvatica tajila je trudnoću, a sada je prvi put pokazala malenu Serenu

Dubrovnik: Tamara i Petra Ecclestone s obitelji prošetale gradom
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/8
08.10.2020.
u 20:27

Tamara Ecclestone prije tri tjedna rodila je drugo dijete, djevojčicu kojoj su ona i suprug Jay Rutland dali ime Serena.

Prije tri tjedna Bernie Ecclestone pohvalio se medijima kako je dobio još jednu unuku i tako je otkrio tajnu koju je njegova kći Tamara Ecclestone uspješno skrivala. Naime, Tamara je samo obitelji i bliskim prijateljima otkrila da je trudna, a trudnički trbuh uspješno je sakrila i dok je u lipnju bila na godišnjem odmoru u Hrvatskoj.

- Apsolutno sam presretan što sam opet postao djed. Dala joj je ime Serena i obje su već počele izlaziti zajedno - otkrio je Ecclestone prije nekoliko dana. Bernie je tri mjeseca prije rođenja unuke Serene, postao tata malenog Acea.   - Serena i Ace jako su vršnjaci pa je sigurno da će biti dobri prijatelji i igrati se zajedno kada budu stariji - rekao je sretni tata i djed Bernie. Tamara je danas, tri tjedna nakon rođenja Serene objavila prvu fotografiju svoje druge kćeri. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Prije tri tjedna ti si nas upotpunila, Serena. Promatrajući ljubav koju Sophia ima prema tebi, sretnija sam i ponosnija više nego što sam ikad mogla sanjati - napisala je Tamara uz fotografiju na kojoj Sophia drži svoju mlađu sestru.  Tamara je starija kći Bernieja Ecclestonea i Slavice Radić koja je razvodom od Ecclestonea dobila milijune i titulu jedne od najbogatijih Hrvatica. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije