Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivša kandidatkinja 'Života na vagi'

Kći sesvetskog tajkuna ima problem s kočnicama BMW-a: Ne može vjerovati da joj se ovo događa

Foto: Instagram/Wanda Nara
1/28
12.01.2024.
u 20:35

Lucija Šarić Lončarek oglasila se na društvenoj mreži Instagram kako ima problem s kočnicama novog automobila, a više detalja otkrijte u nastavku ovog teksta.

Kći sesvetskog tajkuna Marijana Šarića i bivša natjecateljica showa 'Život na vagi', Lucija Šarić Lončarek nedavno se na društvenoj mreži Instagram požalila kako joj se čini da su kočnice njezina novog automobila neispravne.

- Može li mi netko objasniti tko je tu lud i što se događa? Znači voziš automobil od xy eura (puno eura), novi BMW s novim BMW kočnicama i naručiš automobil da ti promijene kočnice i oni kažu nema smisla jer su kočnice kao nove. To se sad događa da kočnice cvile i da vam stavimo nove novcate bit će isto (kad kažem 'cvile' mislim cijeli dan cvile na temperaturi od -1 do 15 stupnjeva). Nakon što je to serviser rekao ja si mislim ma čovjek priča gluposti di bi si BMW dozvolio takvu sramotu da na semaforu stoje X6, Peugeot 308 i kombi Zrinjevac, a ono kočnice cvile na X6.... Ne samo da se sramotiš jer ispada da ti ne održavaš svoj auto i da se ljudi okreću na te zvukove, nego ti još na službeni mail napišu da je to stvarno tako - napisala je na Instagramu, a pratitelji su joj odgovorili kako su se i oni pronašli u istom problemu.

- "Ista stvar i na Audiju", "I ja vozim BMW od xy eura i kod mene cvile, a servisiram sve aute direktno u BMW u Njemačkoj", "Da samo BMW, stani pored Mercedesa, ne znaš koji jače cvili, a dobili smo isti odgovor", "Mojoj sestri se isto dešava na novoj X6" - samo su neki od poruka koje je dobila. - Neću vam lagati, malo mi je lakše kad znam da nije samo kod mene - odgovorila je Lucija Šarić, a podijelila je i odgovor koji je dobila iz servisa. - Poštovana, nažalost Vam ne možemo 100% garantirati iz razloga jer je BMW izbacio iz proizvodnje azbest i uveo zamjenske sintetičke materijale te iz tog razloga dolazi do neugodnih zvukova. Osim tih zvukova kočnice su u potpunosti ispravne i sigurne za korištenje - napisali su Luciji koja se u rujnu 2022. godine udala za dugogodišnjeg partnera Marka Lončareka.

 

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, Lucia Šarić mnogima je poznata kao jedna od sudionica RTL-ovog showa 'Život na vagi', a u njemu je sudjelovala tijekom druge sezone 2017. godine. U show je ušla s 133,7 kilograma i tijekom boravka u showu izgubila je 7,9 kilograma, što je 5,9 posto tjelesne mase. Kada je izašla iz showa, izjavila je kako će nastaviti trenirati i skidati kilograme.

 

VIDEO: Hakiran Let 3! Mrle u očaju: 'Prijetnje hakera su sablasne1'

Komentara 6

Avatar Zgubider..
Zgubider..
23:25 12.01.2024.

Kao bivši vlasnik BMWa mogu potvrditi priču. Prednost je da se ti diskovi ne izližu nakon 40 000 km, već drže o ho ho kilometara…

KU
Kujttim
08:06 13.01.2024.

Ne kažem da se ne čuje ništa, ali prenapuhana priča za potrebe instangrama. Očito je uvod uvod u reket za neki besplatni servis?

Avatar Ivankodil
Ivankodil
06:54 13.01.2024.

Zato meni na Daciji Duster ne cvili ništa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije