Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naslijedio dugove

Kiki Ugrina zbog financijskih problema radio je kao dostavljač hrane, a sada otkrio što se promijenilo

Zagreb: Glumac Kristijan Ugrina
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
01.08.2023.
u 14:11

Ugrina, koji se proslavio ulogama u brojnim domaćim filmovima i serijama te je, između ostalog, bio i rado viđeno lice u emisijama za djecu krajem 90-ih, rastužio je mnoge kada je jednom prilikom otkrio da je u teškoj financijskoj situaciji zbog dugova koje je naslijedio.

Glumac Kristijan Ugrina dobio je u ulogu u RTL-ovoj seriji ''San snova'', a brojne je obožavatelje ranije zaintrigirala njegova priča o tome kako je dostavljao hranu biciklom kada nije glumio na pozornici Zagrebačkog kazališta mladih. Ugrina, koji se proslavio ulogama u brojnim domaćim filmovima i serijama te je, između ostalog, bio i rado viđeno lice u emisijama za djecu krajem 90-ih, rastužio je mnoge kada je jednom prilikom otkrio da je u teškoj financijskoj situaciji zbog dugova koje je naslijedio. 

– To je standardna hrvatska priča kad netko hoće nekome pomoći, a taj drugi iskoristi tu dobronamjernost. Tako sam i ja završio u jednoj takvoj priči kada me žena mog profesora s Akademije, kojeg sam jako volio, pitala da joj budem jamac za dva kredita. Pristao sam, a ona je u jednom trenutku prestala vraćati te kredite pa sam kao jamac naslijedio te dugove – kazao je Ugrina koji se, kao i mnogi djelatnici u kulturi tijekom pandemije, morao snalaziti kako bi zaradio jer nije mogao igrati predstave u kazalištu. 

VEZANI ČLANCI:

Sada je, priznaje, situacija ipak malo bolja. 

– Situacija je takva da sam jedan kredit vratio, dok sam za drugi još u procesu. Nisam bio u mogućnosti raditi svoj posao zbog pandemije. Dječje predstave s kojima idem po školama i vrtićima, nismo smjeli u njih niti ući. A ja sam takav tip koji ne voli sjediti i kukati, pogotovo kada imam dvije zdrave ruke, noge i glavu koliko-toliko zdravu. Posla ima, samo treba ''delati'' – izjavio je za RTL.hr

VIDEO Ella Dvornik oglasila se nakon novih šuškanja o bračnim problemima: 'Što mene sve dočeka'

 

Komentara 3

GR
Greben
16:32 01.08.2023.

”Posla ima, samo treba delati.” Kad bi tako i drugi razmisljali! Svaka cast, Kiki!!!

OP
Ocvali pupoljak
15:22 02.08.2023.

I što je bilo dalje s profesorovom ženom i nasljednicima? Nije moguče da baba nije imala imovine iz koje se čovjek može obeštetiti. Ajmo odvjetnici, ima li među vama netko tko može pomoći čovjeku besplatno.

BJ
Barutanski jarak
10:46 02.08.2023.

Kiki, ne daj se!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije