Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josip Novosel

Kinezi odabrali zagrebačkog influencera za promociju Hrvatske u Kini

Foto: Privatna arhiva
1/11
22.04.2024.
u 17:10

Josip Novosel izabran je za promociju hrvatskog turizma na kineskom tržištu.

Josip Novosel je zagrebački marketinški stručnjak, putopisac, profesionalni fotograf i influencer kojeg svi znaju na Instagramu pod imenom Dear Leader Joe, gdje ga prati skoro 150 tisuća ljudi. 

Nedavno je na oduševljenje Zagrepčana pokrenuo s Justusom Reidom akciju skidanja grafita s košarkaškog doma Dražen Petrović koja je istog trena postala viralna na društvenim mrežama. Početkom travnja, kineska turistička agencija u Zagrebu ''Zhaoyang International travel'' angažirala je Josipa za promociju hrvatskog turizma na kineskom tržištu. Budući da oni dovode brojne kineske turiste u Hrvatsku, odlučili su prevoditi kolumne Dear Leader Joe-a na kineski jezik i tako zainteresirati što više Kineza da posjete našu zemlju.

 

1/10

 

VEZANI ČLANCI:

 

Josip je između ostalog i predsjednik IBMC-a, International Business Meetup Club-a. Jednom mjesečno u Zagrebu organizira business networking partije za poslovne ljude iz Hrvatske i svijeta. Na jednom od IBMC druženja ugostio je djelatnicu kineske turističke agencije Junmei Si koja je predložila da naprave ovu suradnju nakon što je vidjela kako Josip promovira hrvatske hotele, restorane, vinarije i sve ostalo što Hrvatska pruža gostima.

 

VIDEO: Tajči zapjevala 'Dvije zvjezdice' na zabavi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije