Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivša predsjednica

Kolinda Grabar-Kitarović otkrila zašto se Jakov ne pojavljuje u javnosti: 'Ne voli se eksponirati'

Kolinda i jakov
Foto: HINA/PIXSELL
1/17
02.02.2023.
u 11:58

– Nije se volio, a ni dandanas ne voli se eksponirati. Nije osoba koja želi javnu pozornost, ali je svoj posao izvrsno odrađivao i u tome uživao – rekla je o ovoj temi za magazin Gloria.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nakon svog mandata postala je članica Međunarodnog olimpijskog odbora, a o svom radu i posjetima često izvještava i svoje pratitelje na društvenim mrežama. Neki od njih često je pitaju i kako to da joj društvo ne pravi suprug Jakov Kitarović kojeg smo mogli viđati tijekom njezina mandata. Sada je napokon odgovorila i na to pitanje. Naime, bivša i prva hrvatska predsjednica kazala je kako se njezin suprug ne voli eksponirati, no da joj je u poslu puno pomagao svojim angažmanom.

– Nije se volio, a ni dandanas ne voli se eksponirati. Nije osoba koja želi javnu pozornost, ali je svoj posao izvrsno odrađivao i u tome uživao – rekla je za Gloriju, pa se prisjetila nekih situacija u kojima su joj njegova pomoć i kontakti koje je imao mnogo pomogli.

Inače, Kolinda se nedavno pohvalila kako je bila u BiH te Međugorju, no ponovno s njom nije bio suprug nego prijateljice.

"Hodočašće Gospi u Međugorje, uz molitvu za obitelj, prijatelje i Domovinu! Predivan vikend s prijateljicama u prekrasnoj Bosni i Hercegovini", napisala je u opisu fotografija. U komentarima su joj pratitelji uputili brojne komplimente.

Prije toga Kolindu smo mogli vidjeti i na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru gdje je bodrila vatrene, a ni tada joj suprug nije pravio društvo. Kolinda je naše nogometaše podržavala s tribina gdje smo je mogli vidjeti u različitim kombinacijama. Jedna od njih bila je i narodna nošnja. Radi se o narodnoj nošnji Posavine koju je nosila na utakmici protiv Kanade. Tada je kazala kako dress-code na svečanoj platformi dopušta svečano odijelo ili traditional attire, odnosno narodnu nošnju. A inače, takvo je pravilo i u diplomaciji. 

– Narodna nošnja je jako prihvaćen način odijevanja u svečanim prigodama. Tako da ćete me vidjeti u tipičnim hrvatskim i crveno-bijelim kombinacijama odijela i nošnji ili njenim kombinacijama, što je i izvrsna promocija Hrvatske. Uostalom, why blend in when you can stand out? Ovo ide i za države i za pojedince – rekla je Grabar-Kitarović. Na nekim utakmicama mogli smo je vidjeti i u prepoznatljivom hrvatskom dresu na kockice, a istaknula se i posebnom košuljom luksuznog brenda Louis Vuitton. Košulja je iz prošlogodišnje linije, a kreirao ju je dizajner Louis Vuittona i Off-Whitea Virgil Ablo.

– To je košulja koju nisam nosila prije jer mi je bila velika, ali mi je Krie to malo preuredila da nije baš ogromna, ali puno mi znači ta košulja – rekla je tada bivša predsjednica.

Kolinda se na društvenim mrežama također često hvali svojim putovanjima, a tako se prošlog ljeta javila i iz Dubrovnika gdje je provela kraj svog odmora. No, i tada je sama pozirala.

– Ništa nije kao Hrvatska. Zadnje uspomene na ljeto u našoj veličanstvenoj Hrvatskoj. Vrijeme je za povratak na posao – napisala je uz album fotografija, a prije toga je podijelila fotografije s Lopuda i Kornata. Na Lopudu je ručala u jednom restoranu te se fotografirala s osobljem, a fotografija je objavljena na Instagram profilu restorana. Prije toga javila se s Kornata te pokazala kako uživa na brodu. 

VIDEO Trudna Anđelka Prpić snimljena dok je izmjenjivala nježnosti s novim dečkom Markom Žugićem

 

Komentara 7

DA
dam63
12:28 02.02.2023.

Vjerovatno radi za 8000 eura.

DU
Deleted user
13:59 02.02.2023.

Pa eksponirao se u AD plastiku na izmišljenom radnom mjestu za čohanje jajci.........

AN
AntePortas9
13:51 02.02.2023.

Članak baš pred ručak. Nadahnuta jogom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije