Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski predstavnik

Korak do pobjede! Baby Lasagna ponovno skočio na kladionicama

Baby Lasagna
Foto: Eurovision
1/41
07.05.2024.
u 10:36

Nakon generalne probe na Euroviziji, hrvatski predstavnik Baby Lasagna skočio je na vrtoglavih trideset posto na kladionicama za pobjedu na ovoj glazbenoj i prestižnoj manifestaciji

Baby Lasagni jučer su se nakon generalne probe znatno spustili eurovizijski koeficijenti, odnosno, popeo se na kladionicama te sad drži čvrsto prvo mjesto s 34 posto! Prati ga Švicarac Nemo sa 16 posto i Talijanka Angelina Mango s pjesmom La noia s 12 posto šanse za pobjedu. Iza njih su Ukrajinke s devet posto, koje su dugo bile i favoritkinje pa pjevačica iz Irske sa šest posto, Nizozemac Joost s pjesmom Europapa s pet posto te Slimane iz Francuske s četiri posto. 

Otkad je pjesma ''Rim Tim Tagi Dim'' pobijedila na Dori, strelovito se dižemo na kladionicama. Baby Lasagna i ''Rim Tim Tagi Dim'' postali su viralni hit. Podsjetimo, Lasagna je 1. travnja, nakon što je mjesec dana čvrsto držao prvo mjesto na kladionicama, bio nakratko pao na drugo mjesto, a tad je njegovu poziciju preuzeo Švicarac Nemo s pjesmom “The Code”. Ipak, nakon prvih proba u Malmöu, Lasagna se vratio na vrh.

Podsjetimo, Baby Lasagna sa svakom probom sve je veći favorit za pobjedu na Euroviziji. Vatreni nastup našeg Marka Purišića nikog ne ostavlja ravnodušnim, a uoči današnje probe razgovarali smo s njim u hotelu u Malmöu u kojem je smještena naša delegacija. – Ne razmišljam o tome što će biti sutra. Probe su odrađene i znam otprilike kako će to izgledati u polufinalu. Fokusiran sam samo na sebe i na svoj nastup – kazao nam je Marko i otkrio kakve rituale ima prije nastupa. 

 

Foto: Screenshot

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

Baby Lasagna
1/27

– Molitva i nekad boksanje u prazno. Znam i poslušati rap muziku – kaže Marko i dodaje da mu je jedan od rituala prije spavanja gledanje serije "U uredu", koju gleda valjda deseti put. – Michael mi je najdraži lik, a omiljena mi je cijela prva sezona. Bolja mi je američka verzija od engleske. Obožavam taj njihov cinični humor i susramlje. Tu sam našao neku svoju komfor zonu. Gledat ću je i večeras ako me Elizabeta pusti. Ona ne može to gledati toliko puta kao ja – nasmijao se Marko i dodao kako su to pitanja koja voli. 

 

VIDEO: Baby Lasagna otkrio svoje rituale prije izlaska na pozornicu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije