Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZGUSNUT RASPORED

Maja Šuput otkrila kako se Bloom snašao u vrtiću: 'Ipak sam se bojala'

Zagreb: Maja Šuput u pratnji sinčića Blooma i supruga Nenada Tatarinova dala podršku kampanji "Držat ću oči širom otvorene"
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/23
05.10.2023.
u 07:45

Majin sin nedavno je krenuo u vrtić, a Maja je ispričala kako se Bloom prvi probudi ujutro te kako je nakon tjedan dana već zaboravio da postoje

Maja Šuput sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinom Bloomom često putuje, a mali Bloom, koji je u ožujku proslavio drugi rođendan, već je bio u Meksiku, na Mauricijusu i u Turskoj. Maja je za Inmagazin kazala kako se Bloom snašao na putovanjima.

– Sigurna sam da ima i do karaktera djeteta, sigurna sam, ali sigurna sam da i roditelji svojom nervozom mogu potaknuti nervozu djeteta, odnosno opušteni roditelji poput Nenada i mene daju djetetu tu neku dozu opuštenosti, da nije u plaču, ni nervozi, ni grču, ni strahu. Nekako se on saživio s tim od rođenja. On je na prvom letu bio već s tri mjeseca. Onda sam shvatila odmah da ide. Auto mu je najnormalniji, pa sam skužila da voli biti na nekim brodovima, tu odmah zaspi. Velim, ima tu karaktera jer nije plačljiv, ali sigurna sam da postoje roditelji koji su trouble makeri i imaš nas koji smo trouble solveri – kazala je Maja. 
Bloom je krenuo u vrtić i već se dobro snašao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

– Probudi se se ujutro i prvo kaže: ''Ekipa, muzikaaaa''... i super jer, ipak sam se bojala jer su djeca vezana uz roditelje, ali uspjeli smo, nakon tjedan dana već je zaboravio da mi postojimo. Ali ne moram ti reć' da sam ona mama koja dođe prva po dijete – rekla je Maja koja ima puno posla, ali i ljude koji joj pomažu oko Blooma.

Zagreb: Maja Šuput u pratnji sinčića Blooma i supruga Nenada Tatarinova dala podršku kampanji "Držat ću oči širom otvorene"
1/39

– Brdo! Brdo. Prvo imam muža koji je tu s djecom vikendom, ja pjevam – znači netko mora bit s djetetom. Tako je, on je direktor za brend i... skoro sam rekla direktor za dijete... ha-ha-ha... znači ozbiljna pomoć kod djeteta, ali kad kažem ozbiljna – mi smo tim, tandem. Da bih toliko puno stvari mogla, morala sam si osigurati jako veliku pomoć sa strane. Ako hoćemo da ja danas izgledam ovak', ja nisam otišla kupit' to što imam, nego imam čovjeka koji je to otišao kupit'. Imam nekog tko je došao oprati kosu, netko je došao frizuru napravit', imam ženu koja mi je popeglala i očistila stan, imam dostavu koja mi je donijela hranu, jako puno ljudi, ali samo je dobra organizacija bitna i da možeš to sve platiti. Dakle, da bi sve štimalo, sve to izorganiziram, e tu izgubim jako puno vremena, ali puno manje nego kad bih radila sve to što sam ti nabrojila sama, dakle jako puno ljudi u stručnom stožeru Maje Šuput – otkrila je pjevačica. 

VIDEO: Željko Bebek otkrio kako mu je menadžer grupe Kodeks popravio zube: 'Sjajni ste, ali nerado vas gledaju' 

 

Komentara 1

PR
pritiskovic
09:13 05.10.2023.

Ko je ova?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije