Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modno usklađeni

Maja Šuput podijelila preslatke fotografije supruga i sina pa nasmijala pratitelje: 'Fino nam je tatica posijedio'

Foto: Instagram
1/10
19.07.2022.
u 15:31

- Fino nam je tatica posijedio- napisala je pjevačica uz fotografije, a pratitelje je oduševilo što otac i sin nose iste kupaće gaće. ''Slatki su ti oboje Majo'', ''Tata i sin imaju iste kupaće, bas slatko'', ''Modno usklađeni'', ''Naj'', samo je dio komentara.

Pjevačica Maja Šuput (42) iskoristila je pauzu od nastupa kako bi vrijeme provela u omiljenom društvu, a fotografije s odmora podijelila je na društvenim mrežama. Maja je na Instagramu podijelila fotografije supruga Nenada Tatarinova i sina Blooma u identičnim kupaćim gaćama te otkrila kako ljetuju na Jadranu, točnije na otoku Olibu.

- Fino nam je tatica posijedio- napisala je pjevačica uz fotografije, a pratitelje je oduševilo što otac i sin nose iste kupaće gaće.

''Slatki su ti oboje Majo'', ''Tata i sin imaju iste kupaće, bas slatko'', ''Modno usklađeni'', ''Naj'', samo je dio komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Inače, Maja je vikend provela radno, a mnoge je oduševila izborom odjeće. Maja je opet nastupala na jednoj svadbi, a kako uvijek daje sve od sebe da se gosti, obitelj i mladenci zabave, tako uvijek i izgleda besprijekorno. Ovaj put se odlučila za haljinu svjetloplave boje s perjem, koja je sa strane imala veliki prorez. Haljina je inače rad dizajnerice Martine Ješe, supruge bivšeg nogometaša Vedrana Ješe. Na nogama je imala zlatne sandale s vrtoglavo visokom potpeticom.

Kad nema radne obaveze, Maja s Nenadom i Bloomom bježi na more. Nedavno je bila na Pagu, ali se odmarala i u Poreču, točnije u Isabella Valamar Collection Island Resortu. Pratitelje je također počastila fotografijom u kupaćem kostimu marke Versace, a radi se o jednodijelnom crnom primjerku s jednim prorezom, a preko desnog ramena klasičan je Versace monogram.  Pratitelji su bili oduševljeni fotografijom te su joj ostavljali vatrene emotikone i srca.

VIDEO Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčali se u Las Vegasu: 'Ljubav je bila strpljiva 20 godina...'

Komentara 5

TO
Tomisl
13:54 20.07.2022.

Molim vas da prije 19h saznate što su planirali večerati. Da znam na vrijeme.

LI
lipa75
18:29 20.07.2022.

Našu glazbenu scenu su nažalost osvojili balkanski glazbenici, o čemu niti riječi u medijima. A do kuda smo dogurali u glazbenoj industriji dovoljno govori podatak kako je vrhunac karijere postati poželjan svatovski zabavljač. Također kada gledam ovih par naših glazbenihih kanala često vidim razne izvođače koji uporno pokušavaju snimiti svatovski hit kojim bi dosegnuli zenit karijere.

ED
edvardl
15:55 20.07.2022.

A o n boji kakice obitelji šuput ni riječi???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije