Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljski odmor

Maja Šuput pohvalila se poklonom koji je Bloom dobio u Dubaiju: 'Dobro radi na međunarodnim vezama'

Foto: Instagram
1/10
09.11.2022.
u 14:24

Maja Šuput na svom je Instagram profilu pokazala poklon koji je njezin sin Bloom dobio u Dubaiju i oduševila pratitelje. "Prekrasan", "Jao, da ste ga crtali ne bi pogodili ovo", "Mali anđeo", samo je dio komentara.

Pjevačica Maja Šuput (43) ovih dana sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom uživa na godišnjem odmoru u Dubaiju odakle je podijelila brojne fotografije i snimke, a sada je otkrila kako je mališan prava zvijezda te se pohvalila poklon koji je dobio.

-Bloom je u znak prijateljstva i dobrih odnosa dobio na dar kanduru, tradicionalnu mušku odoru Ujedinjenih Emirata. Uz očito oduševljenje odmah smo je odjenuli i krenuli u dan. Bloom očito dobro radi na međunarodnim vezama- napisala je Maja uz preslatke fotografije koje je podijelila na svom Instagram profilu, a ubrzo su se javili brojni pratitelji među kojima je i Ella Dvornik koja je napisala:"Znači, on je takva lutkica, ja ne mogu!!!".  "Med medeni", "Ajme, divotica", "Pravi mali šeik", "Pazite da ga ne otmu, mališa je bombon", "Prekrasan", "Jao, da ste ga crtali ne bi pogodili ovo", "Mali anđeo", samo je dio komentara.

Fotografiju možete pogledati OVDJE. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Pjevačica i dalje nastavlja dijeliti fotografije s putovanja, a jedna među njima je i na kojoj pozira s obitelji. Naime, Maja je odlučila ponovno rekreirati fotografiju koju je snimala dok je bila trudna. Na fotografiji, pjevačica stoji u crnom badiću na pješčanoj plaži, a njezin suprug u bijelim kupaćima kleči pored nje. Razlika na prvoj i drugoj fotografiji je to što na prvoj fotografiji Nenad ljubi Majin trudnički trbuh, dok na drugoj pjevačica drži njihovog sina Blooma.

Podsjetimo, Maja je Blooma rodila u ožujku prošle godine, a maleni je od tada s roditeljima putovao na različite lokacije. Jedna od njih je i u Meksiko gdje su uživali u veljači. Bloomu je to bio prvi prekooceanski let, no nije im to stvaralo probleme.

VIDEO Koprivnica: Severina povodom Dana grada napravila veliki tulum za nekoliko tisuća obožavatelja

Komentara 1

DU
Deleted user
15:31 09.11.2022.

jadan taj peskic, kad se probudi a maja jos nije nabacila fasadu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije