Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa u Meksiku

Maja Šuput uskočila u bikini i pozirala na popularnoj plaži: 'Ti kao da nisi rodila, izgledaš wow'

Foto: Instagram
1/11
10.02.2022.
u 21:00

Pjevačica Maja Šuput (42) otputovala ja na godišnji odmor u Meksiko sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom, a na svom se Instagram profilu pohvalila s nekoliko fotografija i storyja te pokazala kako uživa.

Pjevačica Maja Šuput (42) otputovala ja na godišnji odmor u Meksiko sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom, a na svom se Instagram profilu pohvalila s nekoliko fotografija i storyja te pokazala kako uživa.

Maja je pozirala na pješčanoj plaži u badiću životinjskog uzorka s prorezima i pokazala zavidnu liniju i isklesane mišiće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

-Meni je ovo dobro jutro- napisala je pjevačica uz fotografiju ispod koje su se nanizali brojni komplimenti. "Praznik za oči, ali baš uvijek", "Guštajte", "Ti kao da nisi rodila... izgledaš wow", "Uživaj Majo", "Predivna", samo su neki od komentara.

Maja se pohvalila i kako je Bloom sjajna beba i kako je bez problema proveo čak 13 sati u avionu na prvom prekooceanskom putovanju.

-Bloom je super uspješno riješio svoje prvo prekooceansko putovanje- napisala je pjevačica koja je s obitelji odsjela u luksuznom hotelu Ritz Carlton u kojem noćenje stoji oko pet tisuća kuna, a objavila i fotografiju na kojoj u upečatljivoj modnoj kombinaciji uživa na romantičnoj večeri sa suprugom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Inače, Maja je prije odlaska na odmor imala pretrpan raspored, a sada će s obitelji uživati u toplijim krajevima. Poznata po istančanom modnom ukusu, pjevačica se pohvalila kako i maleni Bloom iako još nije napunio dvije godine putuje s dva kofera. Šuput inače ističe kako bi voljela da joj sin od tate naslijedi i dobar modni ukus, a maleni je na pravom je putu da postane modna ikona.

VIDEO pogledajte tko je nominiran u kategoriji Radijska osoba godine za Večernjakovu ružu 


 

Komentara 3

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
22:12 10.02.2022.

Maja Plastika Šuput

FR
franjo
21:40 10.02.2022.

Kako se uskače u bikini da mi je vidjeti.

ZO
Zoran
08:23 11.02.2022.

Jad ona,a i vi ako nemate pametnije i čemu pisati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije