Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Album nakon 5 godina

Maja Šuput: Želim imati dvoje djece ali od toga malo i strahujem

Maja Šuput
Foto: Šime Eškinja
1/4
09.04.2011.
u 22:00

Singlom “Nevaljala” pjevačica najavljuje novi album koji izlazi u svibnju, no otkriva nam i da su joj kućanski poslovi noćna mora te hvali majku koja je odgojila njezina dečka Marija

U nevaljalu, drsku i bezobraznu ženu pretvorila se kraljica veselja Maja Šuput. Ova nemoguća transformacija, na sreću, odigrava se samo u stihovima njezine nove pjesme “Nevaljala”, koju je za Maju napisala Antonija Šola, a zajedno s ostalim publici već poznatim hitovima i nekim novim naći će se na Majinu novom albumu koji će u prodaju u svibnju. Kako su njezina publika i djeca i umirovljenici, za mlađe je odabrala živahnije pjesme i taj se dio albuma zove “Ples i urnebes”, a drugi dio albuma zvat će se “Za dušu i tijelo”

Napravim krevet i to je to

– Drska i nevaljala sam samo u maškarama, a bezobrazna jedino za upravljačem kad me iživciraju drugi vozači i ponekad na koncertima podignem glas na tonce – priznaje pjevačica čiji je posljednji album izašao prije pet godina. Lijenost sigurno nije razlog tako velikoj pauzi jer Maja zbog koncerata i gaža na svadbama ima malo slobodnih dana na kalendaru. Za nastupe joj energije nikad ne nedostaje, no kad je riječ o kućanskim poslovima, 31-godišnja pjevačica brzo izgubi entuzijazam. – To mi je kao najgora kazna! Napravit ću krevet i pomaknut stvari tako da u stanu ne vlada baš kaos, a za sve ostalo uvijek imam jednu gospođu koja će mi ispeglati odjeću ili oprati podove. Sama zarađujem od svoje 18. i ne vidim razlog zašto si to ne bih priuštila – otvoreno će Maja. Ima sreću što njezin dečko Mario Kovačević ne pripada kategoriji muškaraca koji ne spuštaju zahodsku dasku ili prljavu odjeću ostavljaju po cijeloj kući. – Svaka čast majci koja ga je odgojila. On je muškarac čijim navikama nemam zamjerke i, kad je o održavanju reda u kući riječ, ja bi trebala dobiti po repu – pohvalila je Maja svog odabranika kojim je zadovoljna i njena mama Danica. – Njoj je najbitnije da sam ja sretna i da imam nekog tko me voli, a ne osobu koja će mi staviti rubac na glavu i peglu u ruku – govori ne zaboravljajući ni na tatu Borisa, koji je njezin najveći obožavatelj i bolje od same Maje zna u kojim emisijama gostuje. Iako ne žali što je jedinica, kroz iskustva svojih prijatelja uvjerila se da je bogatstvo imati brata ili sestru te zato jednog dana želi imati dvoje djece.

Eurosong kao san

– Željela bi jednog dana imati dvoje djece i biti u sretnom braku. Ali nikako ne bih htjela upasti u bračnu monotoniju jer sam preživa, a kad dođu djeca, rituali se mijenjaju i podređeniji si njima, a toga se malo plašim. Znam da bi se kao mama morala smiriti pa ću s majčinstvom još malo pričekati. Ali trenutačno sam u najmirnijoj fazi života jer radim i imam čovjeka koji me u potpunosti razumije – kaže Maja. Rasprodani koncerti i publika koja je voli dokaz su uspjeha, a za potpunu sliku Maji nedostaje samo odlazak na Eurosong. – Otići na Eurosong nešto je što bih stvarno voljela, ne zbog nastupa na Dori nego zbog showa koji bi napravila na pozornici Eurosonga za toliko ljudi koji to gledaju – poželjela je.

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
22:22 09.04.2011.

mario je ok. i ona je ok. lijepo je da su se posložili kao par. neka im je sa srećom!

Avatar Jiba.Jibi.Gjize.Jep
Jiba.Jibi.Gjize.Jep
22:43 09.04.2011.

koji pretjerani fotoshop pa to je sramota dati u javnost, druga slika prva figura sa rukama patuljka i nogama blanke vlasic ... haha slike su toliko plasticne i nerealne da vise izgleda glupo nego dobro.

MA
marabuntaa
12:49 10.04.2011.

maja schupak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije