Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
burne reakcije

Marija Šarapova poslala podršku Ukrajini, pratitelji joj poručili: 'Trebalo ti je dva tjedna da shvatiš svoje stavove?'

Marija Šarapova
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
10.03.2022.
u 19:02

Bivša tenisačica Maria Sharapova(34) pojavila se na pariškom Tjednu mode i privukla veliku pažnju javnosti. Maria je jedna od rijetkih Ruskinja koja se pojavila na modnim revijama, a iz prvih redova gledala je nove kolekcije modnih kuća Dior i Chloe.

Bivša tenisačica Marija Šarapova (34) pojavila se na pariškom Tjednu mode i privukla veliku pažnju javnosti. Maria je jedna od rijetkih Ruskinja koja se pojavila na modnim revijama, a iz prvih redova gledala je nove kolekcije modnih kuća Dior i Chloe. Po dolasku u Francusku objavila je fotografiju te se po prvi puta oglasila o situaciji u Ukrajini, no njezina poruka razočarala je mnoge.

-Osjećaj dolaska u Europu se promijenio ovaj put. Teška srca i s dubokom željom za mir. I što je najvažnije, za sigurnost i budućnost naše djece- napisala je na svom Instagram storyju, a potom je objavila fotografiju te pozvala sve da se pridruže donacijama.

-Svakim danom sam sve tužnija kada vidim fotografije i čujem priče obitelji i djece koji su pogođeni rastućom krizom u Ukrajini. Doniram udruzi 'Save the Children' koja neumorno opskrbljuje hranom, vodom i paketima sve kojima je pomoć potrebna. Molim vas da mi se i vi pridružite u donacijama. Molim se za mir i šaljem ljubav i podršku svima koji su pogođeni- napisala je Šarapova, a brojni pratitelji u komentarima su joj poručili da su njezinu poruku očekivali i puno ranije.

"Zar ti je trebalo dva tjedna da shvatiš svoje stavove?", "Znaš li da je rat počeo prije Tjedna mode?", "Ti to nazivaš krizom? To je rat!", "Vrati se objavljivanju modnih kombinacija", "Bilo je i vrijeme", pisali su pratitelji.

Jasnije stavove i poruke o ratu  poslale su slavne manekenke Irina Shayk i Natalia Vodianova. -Kao majka, srcem stojim uz sve majke koje pate od posljedica nedavnih događaja u Ukrajini. Žene će biti te koje će nositi najveći teret ovog sukoba i želim da znaju da nisu same. Ne mogu pomoći sama, ali kao zajednica možemo uraditi puno. Navesti ću organizacije kojima možete donirati za pomoć i kojima ću ja donirati- napisala je Vodianova, dok je Irina uz fotografiju simbola mira kratko napisala: 'Ne ratu'.

Podsjetimo, Šarapova se od profesionalne karijere oprostila početkom 2020. godine, kada je napisala oproštajni tekst za Vogue i Vanity Fair, nakon burnih godina i nakon što je pala na dopinškom testu. Zanimljivo je i da joj je posljednji meč bio protiv naše  tenisačice Donne Vekić u prvom kolu Australian Opena. Marija već nekoliko godina živi na Floridi, a 2020. godine zaručila se za britanskog milijardera Alexandera Gilkesa.

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar StormRaider95
StormRaider95
19:15 10.03.2022.

Ljudi si svašta uzimaju za pravo. Pa pustite ženu da se informira, provjeri, provari, shvati. Nije se lako izjasniti protiv svog podrijetla. Izjasnila se i to je pohvalno.

Avatar Bolsonaro
Bolsonaro
22:29 10.03.2022.

Dosta mi je ove hajke na ljude. Nisu sportaši krivi zbog politike svoje zemlje.

TE
Testera
22:54 10.03.2022.

Prekrasna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije