Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE PRATI NA TWITTERU

Marija Šerifović samo za tri natjecatelja imala riječi hvale: 'Pobjednik je Hrvatska!'

Podgorica: Koncert Marije Šerifović u Bemax Areni
Foto: R.R.
1/3
11.05.2024.
u 23:37

Srpska pjevačica tijekom trajanja nastupa komentirala je više natjecatelja. "Mlako sve", komentirala je Šerifović prvu rundu natjecatelja. Tek su joj se tri izvođača, sudeći po komentarima na Twitteru, svidjela.

Marija Šerifović, srpska pjevačica koja je pobijedila na Eurosongu 2007. s pjesmom Molitva, oduševljena je nastupom hrvatskog predstavnika Baby Lasagne. "Pobjednik je Hrvatska", kratko je napisala Šerifović na X-u, bivšem Twitteru.

Srpska pjevačica tijekom trajanja nastupa komentirala je više natjecatelja. "Mlako sve", komentirala je Šerifović prvu rundu natjecatelja. Tek su joj se tri izvođača, sudeći po komentarima na Twitteru, svidjela. "Odmorila sam uši! Bravo, Teyo", pisala je dok je nastupala srpska predstavnica. Osim nje i Baby Lasagne, pohvale je imala i za Švicarca, jednog od favorita ovogodišnje Eurovizije. "Boga mi..... LUDILO! Bravo, Nemo", napisala je.

Podsjetimo, hrvatski predstavnik na Euroviziji Baby Lasagna, pravim imenom Marko Purišić, oduševio je strane medije svojom izvedbom pjesme "Rim Tim Tagi Dim". "Ovo je potpuno zarazno i pjevušit ćete pjesmu danima. Morate se diviti pjesmi koja vas može dirnuti zbog toga što morate prodati svoju voljenu kravu i ostaviti svoju mamu", piše The Guardian.

The Telegraph piše o Baby Lasagni pod naslovom "Hrvat je možda upravo osvojio Eurosong". "Da se o Euroviziji odlučivalo po reakciji publike u areni, to ne bi bilo natjecanje. Hrvatska je daleko najpopularniji nastup večeri", kazuje Liam Kelly koji izvještava iz Malmöa u Švedskoj. "Navodno je to jedan od favorita kladioničara, pa što ja znam? Zvuči mi pretjerano otrcano – ali vjerojatno ću se ujutro probuditi pjevajući Rim Tim Tagi Dim", dodao je Telegraphov glazbeni kritičar Neil McCormick.

VEZANI ČLANCI:

Sky News kratko piše da favorit kladionica nije razočarao fanove. "Nastup Baby Lasagne uključuje impresivan svjetlosni show, koji je još bolji zahvaljujući svjetlećim narukvicama koje nosi oko 9000 ljudi u Malmo Areni. Iz publike se prolamaju ovacije dok završava svoj trominutni nastup", prepričava Sky News događanja iz dvorane.

Kako vam se svidio nastup predstavnika Švicarske?

Atmosferu spominje i Alex Marshall, koji iz Švedske izvještava za New York Times. "Nadam se da se arena koja pjeva (i pleše) uz Baby Lasagne pojavila na TV-u. Bilo je to kao klasik Bona Jovija", kazuje. Pun riječi hvale je i Euronews. "Ovaj je jasan favorit i lako je vidjeti zašto. Sjajni tekstovi, sjajna energija, sjajna zaraznost", piše Euronews, koji je citirao svojeg novinara Jonnyja Walfisza: "Baby Lasagna kaže da je pjesma o mladim muškarcima koji napuštaju selo u potrazi za prilikama u inozemstvu. Došlo je vrijeme da se ovaj mladi muškarac smije vratiti kući iz Malmöa, ali sa sobom neka nosi domaćinstvo eurovizijskog natjecanja 2025."

FOTO Pogledajte kako se Eurovizija gleda u hrvatskim gradovima: Bez jednog detalja se ne može

Podgorica: Koncert Marije Šerifović u Bemax Areni
1/43

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije