Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Marijana Mikulić pokazala roditelje koje rijetko viđamo, pratitelji zaključili: 'Sličiš mami'

Foto: Instagram
1/16
28.04.2024.
u 15:40

Marijana je podijelila dvije fotografije na kojima su njezini roditelji svečano obučeni, majka nosi dugu zelenu haljinu, a otac tamno odijelo.

Glumica Marijana Mikulić često se javi an društvenim mrežama gdje govori o različitim temama, a sada je pokazala svoje roditelje koje nemamo prilike često vidjeti. Marijana je podijelila dvije fotografije na kojima su njezini roditelji svečano obučeni, majka nosi dugu zelenu haljinu, a otac tamno odijelo. 
- Mater i ćaća -  napisala je pored, a mnogi su u komentarima pisali kako joj roditelji odlično izgledaju. "Ništa im godine ne mogu", "Na mater ličiš", "Najveće bogatstvo dok ih imaš", pisali su te ostavljali brojne emotikone srca.

Podsjetimo, glumica na svojem Instagram profilu često dijeli detalje iz svog privatnog života. Nedavno je podijelila neka svoja razmišljanja. Otkrila je da joj je važno da se ne uspoređuje ni s kim te da joj je važno znati da je dala sve od sebe. 

"Neke dane jedva preživljavam. I samo čekam da dan prođe. Da dođe vrijeme spavanja. Neke Dane sam #wonderwoman, sve stižem. Ne dižem glas i strpljiva sam. Priznajem, ima perioda kad je više ovih prvih dana. Ali na kraju dana mi je važno znati da sam dala sve od sebe. Trudila sam se biti najbolja verzija sebe. Ne uspoređivati ni ni s kim. Osim sa samom sobom. Ja danas, ja jučer. Ja gdje sam bila prije deset godina. Koliko sam radila na sebi. Gdje sam stigla. Čvrsto grlim sve što imam. I vjerujem da ću sutra biti još bolja. Najbolja. I ti ćeš isto tako. Kao da postoji druga opcija", zaključila je. 

Marijana s obitelji se nedavno preselila u novu kuću koju je sa suprugom Josipom kupila prije više od jedne godine. Marijana je sa svojim brojnim pratiteljima na društvenoj mreži Instagram podijelila i probleme s kojima se susretala tijekom adaptacije, a povremeno je znala pokazati i kako dijelovi njezine kuće izgledaju nakon adaptacije. 

Na društvenoj mreži Instagram osim toga je podijelila ranije i nekoliko fotografije na kojima pozira u kući i otkrila kako je uredila dvije najvažnije prostorije – kuhinju i dnevni boravak. Na fotografijama se vidi kako je uređenje svijetlo te prodire puno svjetla, a prevladava bijela boja kao i toplo drvo. "Nadam se da vam se sviđa rezultat. Ili barem zasad konačan. Jer još slijedi okačiti slike, napraviti ormare, regale… Ali, to dok opet budem spremna gledati majstore po kući, znači za par godina", napisala je uz niz fotografija.

VIDEO Emotivni Bogdan Dikić na promociji svoje knjige

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

HA
Haha
19:34 28.04.2024.

Ta n8je pocela dovlaciti i roditelje? Cime je ta zena zaduzila hrvatsku javnost da je stalno moramo gledati, istinski me zanima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije