Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ARCHETYPES'

Meghan Markle pred optužbama: Navodno je lažirala intervjue, a to ju je koštalo milijunskog ugovora

Foto: Reuters/Pixsell
1/8
20.06.2023.
u 23:00

Harry i Meghan su krajem 2020. godine potpisali unosan ugovor s divom za audio streaming za hosting i produkciju podcasta, čija se vrijednost procjenjuje na oko 25 milijuna dolara

Prošli petak objavljeno je kako je ugovor vojvode i vojvotkinje od Sussexa sa Spotifyem okončan nakon što podcast koji je Meghan Markle vodila nije obnovljen za drugu sezonu. Razlaz je potvrđen zajedničkom izjavom Spotifya i Archewell Audija, izdavačke kuće Harryja i Meghan za stvaranje sadržaja. U zajedničkoj izjavi Archewella i Spotifya stoji: "Spotify i Archewell Audio sporazumno su se razišli i ponosni smo na seriju koju smo zajedno napravili."

Sada kada se raspravlja o mogućim razlozima, mnogi spominju i da je Meghan varala kod stvaranja podcasta. Naime, sportski pisac i podcaster Bill Simmons oštro je kritizirao par nakon raskinutog dogovora dodavši da su Meghan i Harry prevaranti. Točnije, da intervjui u podcastu nisu pravi. Tvrdi se da intervjue s gostima u podcastu nije radila Meghan, već članovi njezinog osoblja. Zvuk njezinog glasa navodno je kasnije umetnut u snimke kako bi zvučalo da čitav posao obavlja ona, no sada je i ta moguća laž izašla na vidjelo.

VEZANI ČLANCI:

Kako piše New York Post nagađanja da Markle ne intervjuira izravno svoje goste počela su kružiti kada je spisateljica Allison Yarrow u kolovozu na Instagramu objavila fotografiju kako pozira ispred znaka za audio produkcijsku kuću Gimlet Media napisavši da je uzbuđena što je uključena u vizionarsku seriju, a s time je zahvalila i producentu podcasta jer je izvrstan voditelj intervjua.

Međutim, još u studenom mediji su pisali kako su komentari Yarrow uređeni i umetnuti u govor Meghan Markle.

Podsjetimo, Harry i Meghan su krajem 2020. godine potpisali unosan ugovor s divom za audio streaming za hosting i produkciju podcasta, čija se vrijednost procjenjuje na oko 25 milijuna dolara. U prosincu su "Arhetipi" osvojili glavnu nagradu za podcast na People's Choice Award u Los Angelesu. Meghan je vodila podcast "Arhetipi" koji je trajao 12 epizoda od kolovoza 2022., razgovarajući sa slavnim osobama. Među gostima su bile teniska zvijezda Serena Williams, pjevačica Mariah Carey, Paris Hilton te glumice Mindy Kaling i Constance Wu.

Publika je od Archetypesa, kako je supruga princa Harryja nazvala svoj podcast, imala velika očekivanja, ali im se nisu ispunila. 

VIDEO Nikolina Pišek o svađi s Bornom Kotromanić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije