Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumac iskreno

Michael Douglas tvrdi da je od raka grla obolio zbog oralnog seksa

Michael Douglas (1)
Press Association/PIXSELL
03.06.2013.
u 11:09

Neću ulaziti u detalje, ali ovu vrstu raka uzrokuje HPV, koji obično dobijete kunilingusom, kazao je glumac u intervjuu za The Guardian

Poznati glumac Michael Douglas u intervjuu za britanski The Guardian otkrio je kako je "krivac" za njegov rak grla, od kojeg je obolio prije 2010. godine, kunilingus – odnosno oralno zadovoljavanje žena.

Na pitanje novinara žali li zbog godina konzumiranja alkohola i pušenja za koje se obično smatra da uzrokuju opaku bolest, Douglas je kazao: Ne. Neću ulaziti u detalje, ali ovu vrstu raka uzrokuje HPV, koji obično dobijete kunilingusom.

>> Michaelu Douglasu bilo je ugodno ljubiti Matta Damona

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije