Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMA I SRETNA

Mila Horvat: Znam imena osoba koje su širile tračeve o meni

Mila Horvat
Foto: Boris Šćitar
1/4
01.07.2010.
u 09:12

- Osvojiti me može samo intelektualno i karakterno moćan mu­­š­ka­rac. Nije mi potreban partner ili su­­prug da bih se osjećala vrednijom - rekla je Mila u intervjuu za časopis Gloriju.

Voditeljica emisije Afrovizija Mila Horvat (29) otkrila je da zna konkretna imena osoba koja stoje iza širenja priča o njezinim ljubavnim vezama s Ivicom Blažičkom, Stipom Drvišem, Slavenom Bilićem, Igorom Štimcem i drugim muškarcima. Lijepa voditeljica tvrdi da je već godinama sama i da je može privući samo muškarac koji joj dopusti da bude onakva kakva jest - slobodna i neovisna.

- Osvojiti me može samo intelektualno i karakterno moćan mu­­š­ka­rac. Nije mi potreban partner ili su­­prug da bih se osjećala vrednijom. Cijenim dosljedne osobe, koje se usude živjeti svoje snove - rekla je Mila u intervjuu za časopis Gloriju. HTV-ova voditeljica i velika zaljubljenica u nogomet kaže da su tračevi o njezinim navodnim ljubavnim vezama sada daleko iza nje.

- Drago mi je što ipak na kraju stvari izađu na vidjelo i sve dođe na svoje s vremenom - ističe.

S Robertom Ferlinom, s kojim vodi Afroviziju, a surađivali su i u emisiji Volim nogomet, odlično se slaže i privatno jer su oboje skloni ironiji, sarkazmu i crnom humoru. Svaki put kad Robert iz Rijeke dođe u Zagreb, s guštom s njim popije kavu.

Kao razlog zbog kojeg se nogometaši toliko sviđaju ženama Mila navodi to što su uspješni, poznati i financijski situirani.

- Općenito su uspješni, moćni i eksponirani ljudi poželjni u društvu i privlače mnoge - dodaje voditeljica koja je po mnogočemu netipična žena. Odlazak u šoping za nju je noćna mora, mrzi tračanje i beskonačno ispijanje kava s prijateljicama pa radije s dečkima ig­­ra nogomet, jaše ili se znoji u teretani.

Komentara 14

UD
Utjerivać dobroga
13:37 01.07.2010.

intelektualno moćan... onda se pojavi neki tomson ili grdović ili modni mačak... čini mi se da je zaboravila spomenuti i novčanik. jer, ovi nabrojeni nisu nešto jako intelektualno moćni...

Avatar wkwkwkwk
wkwkwkwk
19:46 01.07.2010.

super ja isto sam sam, znam kako vam je ooooo znam

KA
kakodane2
20:35 01.07.2010.

ma drži se kao da ima 40 a ne 29.... sva je neka babska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije