Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu imali osiguranje

Mučna priča bivše manekenke: Držali su me na nišanu i silovali. Zbog PTSP-a sam se htjela ubiti, nokautirala sam se

Foto: Profimedia
1/7
07.09.2022.
u 13:42

Otkrila je to uoči prikazivanja dokumentarca "Trauma & Me" te dodala da se i danas zbog toga bori s PTSP-om. Kazala je kako si je pokušala oduzeti život zbog toga, no onda je potražila liječničku pomoć.

Britanska reality zvijezda i bivša manekenka Katie Price (44) iznenadila je javnost priznanjem da je silovana 2018. godine tijekom otmice automobila u Južnoj Africi. Otkrila je to uoči prikazivanja dokumentarca "Trauma & Me" te dodala da se i danas zbog toga bori s PTSP-om. Kazala je kako si je pokušala oduzeti život zbog toga, no onda je potražila liječničku pomoć. 

Katie je tada boravila u Južnoafričkoj Africi jer je surađivala s ITV-jem. Iz transportnih vozila produkcije koja su putovala od Johannesburga u Swaziland ukradene su im putovnice, gotovina, prijenosna računala i iPad tableti. Napadači su još uvijek na slobodi. 

– Neshvatljivo je da nismo imali osiguranje. Da smo ga imali, ova cijela situacija izbjegla bi se, tad bih mogla izaći na kraj sa šestoricom tipova koji su me držali na nišanu i silovali – kazala je Price koja je dodala da je njeno ponašanje u tom razdoblju posljedica borbe s traumom. Isto tako za Channel 4 izjavila je tijekom emisije kako je zbog toga pala u depresiju te je pokušala i počiniti samoubojstvo. 

– Jednom sam se prilikom nokautirala. Imala sam modrice na licu i vratu, a kad sam se probudila, nisam htjela biti ovdje. 

Price je zbog svega potražila pomoć u klinici za odvikavanje The Priory, no iako su joj tamo pomogli, još uvijek je muči što mnogi misle kako je tamo bila jer je ovisnik o drogi ili alkoholu, što, napominje, nije točno. 

Ipak, problema s alkoholom je imala. 

Naime, prošle je godine imala prometnu nesreću jer je bila pod utjecajem alkohola

– Bila sam usamljena jer živim na selu i trebao mi je razgovor, pa sam mislila da je u redu da vozim u takvom stanju. Naglašava da to nikada ne bi ponovila. 

Bivša manekenka tvrdi i da se ne želi pravdati ljudima dok se bori s PTSP-om i traumama pa se odlučila maknuti s društvenih mreža. 

VIDEO Sjećate li se Anđele koja je sa Zečićem snimila duet ‘Ima li nade za nas’? ‘Sretna sam sa svojim životom’

Ključne riječi

Komentara 11

BE
Beyonder
14:23 07.09.2022.

Afrika i silovanje??? O čemu ova bulazni?? Kako bi ti kulturni "ljudi" imali vremena za silovanje između kompliciranih operacija mozga, projektiranja i stvaranja inžinjerskih čuda. Baš je rasista

ST
Startrack
14:56 07.09.2022.

Samo sta nije navela. Posto je u Juznoafrickoj Republici najvisi procenat zarazenosti HIVom dobra je vjerojatnoca dasuje zarazili time. Al taj organizator puta, na kojoj planeti on zivi.

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
13:45 07.09.2022.

Prošla je kao sirota Tina Katanić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije