Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
beba stiže na ljeto

Najaktivnija saborska zastupnica otkrila spol prinove i najavila vjenčanje: 'Suprugu je jako stalo do toga'

Nino Raspudić sa suprugom Marijom i kćerkom Danicom na Mostovoj konferenciji za medije
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/7
18.03.2022.
u 09:50

– Civilno vjenčanje smo odavno obavili, crkveno taman isplanirali, a onda su krenule restrikcije vezane uz koronu. Nisam se htjela udavati u takvim uvjetima pa smo sve malo odgodili, no suprugu je stalo da to bude što prije pa ćemo vidjeti što ćemo na kraju ispregovarati – otkrila je saborska zastupnica Marija Selak Raspudić.

Najaktivnija saborska zastupnica Marija Selak Raspudić (39) i njezin suprug Nino Raspudić (46) čekaju drugo dijete. Zastupnica Selak Raspudić i članica kluba Mosta nezavisnih lista trenutačno je u drugom tromjesečju trudnoće i prinovu bi na svijet trebala donijeti ovo ljeto. Par već ima dvogodišnju kćer Danicu, Nino ima i kćer Floru iz prvog braka, a sada u njihovu obitelj stiže dječak. – Nino i ja nismo ništa planirali, ali smo htjeli još djece. Oboje ih volimo i mislimo da nema ljepše i važnije stvari od dolaska novog života – rekla je Selak Raspudić za Gloriju. Otkrila je i da im je nakon dolaska prinove na svijet u planu i crkveno vjenčanje.

Bit će najesen, samo je pitanje koju. Civilno vjenčanje smo odavno obavili, crkveno taman isplanirali, a onda su krenule restrikcije vezane uz koronu. Nisam se htjela udavati u takvim uvjetima pa smo sve malo odgodili, no suprugu je stalo da to bude što prije pa ćemo vidjeti što ćemo na kraju ispregovarati – dodala je Marija.

Supružnici su se upoznali u emisiji ''Peti dan'', zahvaljujući kojoj su među najpoznatijim društvenim i političkim analitičarima. Zajedno su krenuli i u politiku pa su na prošlim parlamentarnim izborima ušli u Sabor na listi Mosta. Prije ulaska u politiku Marija Selak Raspudić i njezin suprug imali su uspješnu akademsku karijeru na Filozofskom fakultetu, a sada uspješno balansiraju između roditeljstva i obveza u Saboru.

05.09.2020., Zagreb - Supruznici Nino Raspudic i Marija Selak Raspudic prosetali gradom. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

VIDEO Ivana Pezo Moskaljov: "Jako mi laska nominacija za Večernjakovu ružu"

Komentara 26

Avatar najbolji13
najbolji13
10:45 18.03.2022.

dva najantipticnija lika u saboru extremeni destrukotori i ruski promotori a ime djeteta Vladmir ili Nastasja

KL
Klavocin
10:28 18.03.2022.

Pa ovo baš i ne shvaćam takav vjernik ovaj raspudić, a nije bio vjenčan u crkvi u prvom braku, a ako je kak može opet u crkvi, dobro on je zastupnik mosta pa mu je možda i crkva oprostila prvi brak

ZA
zarko815
10:44 18.03.2022.

Dvojac raspudić sramota je za Hrvatski sabor kao i zbor narikača ženskih i muških, parziti na grbači naroda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije