Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavni ZA HAITI

Najveće svjetske zvijezde ujedinjene u pomoći preživjelima

jennifer
Foto: AFP
1/14
23.01.2010.
u 17:41

Jennifer Aniston, Brad Pitt, Julia Roberts, Justin Timberlake, Jack Nicholson, Sacha Baron Cohen, Cindy Crawford i Julia Roberts samo su neke od više od stotinu zvijezda koje su se javljale na telefon i zahvaljivale ljudima koji su pozivom donirali novac za pomoć preživjelima na Haitiju.

Nijedan glamurozan događaj dosad nije okupio toliki broj najpoznatijih lica iz svih područja svijeta zabave koliko ih se u petak skupilo na humanitarnoj akciji “Hope for Haiti now”, telefonskom maratonu koji se održao u Los Angelesu, New Yorku, Londonu i u Haitiju.

Jennifer Aniston, Brad Pitt, Julia Roberts, Justin Timberlake, Jack Nicholson, Sacha Baron Cohen, Cindy Crawford i Julia Roberts samo su neke od više od stotinu zvijezda koje su se javljale na telefon i zahvaljivale ljudima koji su pozivom donirali novac za pomoć preživjelima na Haitiju. Čak su i Brad, koji se pojavio bez Angeline, i Jennifer zaboravili na razmirice iz prošlosti i zajedno pomagali potresom razorenoj zemlji.

– Ovo je tragedija koja prelazi sve granice i zahtijeva našu pomoć i suosjećanje. Haićani moraju znati da nisu sami. Moraju znati da nam je stalo – rekao je George Clooney, suorganizator događaja koji je imao i glazbeni dio u kojem su potporu napaćenom narodu Haitija dali Bono, Rihanna, Madonna, Kid Rock i Beyonce koja je uz klavirsku pratnju Chrisa Martina otpjevala pjesmu “Halo”.

Najemotivniji nastup bio je onaj Wyclefa Jeana rođenog na Haitiju koji je rekao da je “nosio na groblje tijela svojih ljudi koji su trebali hodati, a umjesto toga ležali su mu u rukama.
– Potres može zatresti zemlju, ali nikada neće slomiti duh Haićana – poručio je u svojoj pjesmi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije