Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šuška se, šuška...

Nakon 15 godina braka! Naš poznati glumac pred razvodom?

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/4
19.12.2018.
u 15:12

Borko i Dora su par koji je uvijek bio nerazdvojan na premijerama i raznim svečanostima pa su počele špekulacije o problemima u njihovoj vezi kad se Dora u ponedjeljak pojavila sama na premijeri filma 'Koja je ovo država'

Braku glumca i zvijezde filma Osmi povjerenik Borka Perića i dramaturginje Dore Delbianco navodno je došao kraj.

- Ne bih ništa o tome govorila - kratko je rekla Dora i time dala naslutiti kako su istinite glasine da se par razvodi, prenosi Story. Par je bio u braku 15 godina, a upoznali su u kazalištu u rodnoj Puli. Na početku su bili prijatelji, a potom je prijateljstvo preraslo u ljubav. Vjenčali su se na Brijunima, a dvije godine poslije postali roditelji kćeri Irme koja sad ima 13 godina.

Borko i Dora su par koji je uvijek bio nerazdvojan na premijerama i raznim svečanostima pa su počele špekulacije o problemima u njihovoj vezi kad se Dora u ponedjeljak pojavila sama na premijeri filma 'Koja je ovo država'.

-Moja Dora nije moj kritičar, ona mi je podrška i uvijek konstruktivno i analitički podijeli svoje mišljenje sa mnom - pričao je nedavno Borko o supruzi.

Glumac iza sebe ima brojne kazališne i televizijske uloge, među kojima su i one u popularnim serijama 'Počivali u miru', 'Stipe u gostima', 'Mamutica' i 'Horvatovi' te u filmovima 'Živi i mrtvi', 'Dva igrača s klupe' te 'Ne dao Bog većeg zla', a sa Dorom "dijeli" kazališnu kuću Kerempuh.

Pogledajte video o parovima koji su ostali prijatelji nakon razvoda: 

Ključne riječi

Komentara 7

KO
Kora
17:21 19.12.2018.

Poznati baš i nisu, ali eto - što da se kaže, nemaš što reći, tako je to.

ST
Stručnjak
23:21 19.12.2018.

ovaj ima ženu? Meni djeluje kao da je gej hahah

KB
kbr
16:26 19.12.2018.

žao mi je za njih ako je to istina, ali da je on "poznati" glumac je blago pretjerivanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije