Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život poput otvorene knjige

Nakon smrti voljenog supruga pjevačica (48) želi još jedno dijete

Celine Dion
Foto: Youtube Screenshot
1/10
07.08.2016.
u 18:15

Unatoč tragičnim gubicima, Céline Dion svu pažnju usmjerava na svoju djecu i glazbenu karijeru. Novi album "Encoire un soir" izlazi ovaj mjesec

Kanadska glazbenica Céline Dion (48) osam mjeseci nakon gubitka supruga Renéa Angélila i brata Daniela Diona, kazala je da je život pun misterija te da će možda posvojiti kćer.

"Puno sam o tome razmišljala. Možda u budućnosti posvojim djevojčicu. Volim misliti da je život poput otvorene knjige i da postoji još puno praznih stranica spremnih za pisanje", priznaje Dion za francuski Elle.

Pjevačica je majka triju dječaka, Renéa-Charlesa (15) te blizanaca Nelsona i Eddyja (5), a voljela bi proširiti svoju obitelj.

Na aktualnoj mini-turneji u Kanadi obilazi gradove Montreal, Québec i Trois-Rivières. Svoj poznati klasik "My Heart Will Go On" u četvrtak je na koncertu u Montrealu posvetila voljenom suprugu Renéu.

– Posljednja dva desetljeća ova pjesma vrlo je važna u mom životu. Počašćena sam otpjevati je pred svima vama i za ljubav svog života. René, uvijek ćeš biti u mom srcu – kazala je Céline prije nastupa.

 

Glazbeni menadžer pjevačicu je otkrio sa 12 godina, a podignuo je hipoteku na kuću kako bi 1981. financirao njezin prvi album "La voix du bon Dieu". Preminuo je u 73. godini života nakon dugogodišnje borbe s teškom bolešću.

Unatoč tragičnim gubicima, Céline svu pažnju usmjerava na svoju djecu i glazbenu karijeru. Novi album "Encoire un soir" izlazi ovaj mjesec.

>> Céline Dion izdaje prvi album nakon velikog gubitka

Ključne riječi

Komentara 7

ST
Stipan
19:31 07.08.2016.

Prava zvijezda! Najbolja pjevačica svih vremena. Ako će je to , u ovim teškim trenucima učiniti sretnom , zašto ne!

VO
volimsvoje
22:53 07.08.2016.

Celine Dion je meni jedna od najdražih pjevačica svih vremena! Takav glas, taj raspon....imaš osjećaj da će stakla popucati! Poštujem je jer je supruga poštovala doista bez afera iako je poprilično bio stariji od nje.

SC
schwertransport
20:26 07.08.2016.

Bas se vidi na njoj da je tuzna objesila suze do koljena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije