Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATA SVIMA

Ne viđamo je često u ovom izdanju! Glumica oduzima dah u mini suknji

Foto: Instagram
1/12
07.10.2020.
u 08:00

Zanosna glumica iz humoristične serije "Andrija i Anđelka" pojavila se u nesvakidašnjem izdanju i iznenadila pratitelje

Pozirajući u dizalu ispred zrcala, glumica Anđelka Prpić snimila je gotovo savršenu fotku i oduševila pratitelje.

"Moda nisu samo krpice. Tu spada i obrazovanje, i kućni odgoj, i hrabrost, i stav. Podrška je također postala moderna. Lijepa promjena", napisala je Anđelka ispod fotografije na kojoj nosi kariranu minicu koju je objavila na Instagramu ispod koje je uslijedio val komentara.

"Kidaš", "Top si", "Wow! Predivna fotografija i predivna osoba!" samo su neki od komentara na outfit glumice koja nasmijava gledatelje diljem regije ulogom Anđelke u humorističnoj seriji "Andrija i Anđelka". 

Ovog ljeta mnoge je iznenadila vijest kako se glumica nakon devet godina braka razvodi od svog supruga Daria jer je njihov brak djelovao sretno i skladno i njih dvoje nikada nisu bili tema gradskih kuloara u Beogradu gdje žive sa sinom Jakšom.

Kada se doznalo da se glumica i ugostitelj razvode, Anđelka nije htjela komentirati ništa na tu temu medijima, ali ipak neke informacije o razvodu do novinara srpskih medija došle su od ljudi bliskih bračnom paru Prpić. – U jednom trenutku očito je došlo do zasićenja. Svatko se trudio u svom segmentu poslovnog života dati maksimum. Presudan je bio trenutak u kojem su shvatili da su se emocije poslije dugo godina ugasile i da svatko od njih želi krenuti svojim putem – objasnio je blizak prijatelj para. Anđelka i Dario početkom godine otvoreno su razgovarali o svim problemima i o situaciji u kojoj su se našli i zajedno su zaključili kako je razvod za njih najbolje rješenje.

1/10

Par se jako brzo dogovorio oko svih detalja i brige oko skrbništva nad sinom. Anđelka i Dario tijekom braka kupili su stan koji su planirali dati u najam. Skrbništvo nad sinom će dijeliti i Jakša će sedam dana živjeti s majkom, a sedam s ocem.

 

Komentara 3

Avatar Damating
Damating
09:11 07.10.2020.

Poznata svima"?! 😏 da, ako su svi gledatelji tv- žikina dinastija.

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
10:51 07.10.2020.

Bitno je da rasplet situacije na koncu sretan.

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
09:52 07.10.2020.

Dobra malićka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije