Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moda

Nicole Kidman pozirala u donjem rublju! Pogledajte što kažu njezini obožavatelji

Nicole Kidman
Foto: Press Association/PIXSELL
1/35
06.04.2024.
u 05:30

Holivudska miljenica pojavila se u atraktivnom izdanju za najnoviji broj modnog časopisa Elle, što je izazvalo brojne reakcije znatiželjnih fanova. Usput je progovorila o karijeri i kako se osjeća kao kraljica crvenih tepiha.

Svjetski poznata glumica Nicole Kidman (56) izazvala je oduševljenje fanova atraktivnim pojavljivanjem na naslovnici najnovijeg izdanja Elle časopisa za koji je pozirala u nizu odvažnih odjevnih kombinacija, uključujući uski, crni komplet donjeg rublja. Kombinaciju grudnjaka i gaćica brenda Dolce & Gabbana uparila je s podvezicom, rukavicama i halterima.

Uz privlačne modne kombinacije, fotografije stavljaju naglasak i na glumičinu mišičavu fizionomiju. Istaknuti bicepsi na rukama, isklesani trbušnjaci i vitke noge na kojima se ističu snažni listovi daju naslutiti da zvijezda filmova poput 'Oči širom zatvorene', 'Sjevernjak' ili 'Ubojstvo svetog jelena' na pragu šezdesetih proživljava novu mladost.

Galerija: Glumica na pozornici Oscara imala nezgodu: 'Potrgala mi se haljina, nemojte gledati'

Nicole Kidman
1/12

- "Nicole, ove slike su predive", "Ljepota Nicole Kidman", "Ti nikad ne promašuješ", "Nastavljaš biti sve mlađa, ljepša i još više seksi", "Uvijek aktualna i uvijek oduševljavaš", "Obožavam ove fotografije. Dobar posao!" - nižu se hvalospjevi impresioniranih fanova, a objavu je odobrila i manekenka Cindy Crawford ostavivši vatreni emotikon. 

Tamno donje rublje nije bilo jedino izdanje u kojem se Kidman pojavila na fotografiranju, izvještava Page Six. Oscarovka je još nosila i YSL kombinezon bez naramenica i crvenu Balenciaga kreaciju, a društvene mreže je posebno oduševila raskošna bijela Balenciaga haljina s povišenim ovratnikom.

Nakon poziranja za kamere, Nicole je dala i intervju za najnovije izdanje poznatog modnog časopisa u kojem se između ostalog osvrnula nekoliko svojih budućih projekata kao što je nova miniserija 'Expats' na platformi Amazon te treća sezona HBO serije 'Big Little Lies', a prigodno se dotakla i vlastitog modnog izričaja kada je u pitanju priprema za svečane događaje. Usprkos mnogobrojnim kultnim trijumfima s crvenih tepiha, majka četvoro djece je u izjavi pokazala neko svoje drugo lice.

- Ponekad sve djeluje tako nestvarno. Želim izaći iz dvorane, skinuti haljinu i obući pidžamu. Nešto suprotno od Pepeljuge. Sretna sam što idem kući i dolazim k sebi. Kažem sama sebi da moram ići kući. Želim se ugrijati, želim se sklupčati i osjećati se stvarno - objašnjava i dodaje kako takvi događaji ponekad mogu biti pomalo neugodni. 

Vezani članci: 

 

Podsjetimo, Kidman je u prošlosti svojim objavama na društvenim mrežama često znala izazvati podijeljene reakcije fanova koji joj zamjeraju prekomjernu upotrebu botoksa zbog čega izgleda neprepoznatljivo. Glumica priznaje kako joj se njezino lice nakon botoksa nimalo ne sviđa te da joj najviše prijaju zdrav život i redovita tjelovježba.

Video:Misteriozna operacija, dvojnica i fotka koju su fotošopirali! 'Skrivaju nešto ozbiljno oko Kate Middleton' 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije