Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
životni intervju Voje Šiljka

Nikada se nisam susreo s političkim intervencijama. I bivšima i sadašnjima, ja sam sitna riba. Prije sam bio 'balavac', a danas sam 'starac'

11.11.2022.
u 13:00

Vojo Šiljak je kao neko opće mjesto u kutijama koje nam prenose radijski ili televizijski signal, imate dojam da bi vam utješno prenio i vijest o početku atomskog rata i da biste bili u manjem stresu kad bi tamo neki nemilosrdni gadovi, rastrojeni najvjerojatnije nekom vrstom apstinencijske krize, počeli stiskati tipke uništenja. E pa, taj je novinar, tv i radijski voditelj stigao između dva angažmana na kavicu pokraj savskog nasipa, nasmijan, duhovit i opušten, iako već malo teže hoda. Koljeno zeza, ali glas služi.

Ključne riječi

Komentara 2

NI
Nina45
15:45 11.11.2022.

Što god on i Manolić bi trebali napisati knjigu kako preživjeti u sistemu i ostati živ.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
15:24 11.11.2022.

To je zato što je Vojo jako dobro znao što se smije, a što ne. Autocenzura je gora od cenzure.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije