Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

NINA FAKIN predstavlja obradu pjesme Parnog valjka - ''Prazno tijelo'' koju su pohvalili i članovi benda

Nina Fakin
23.04.2024.
u 10:19

Iza Nine Fakin, pjevačice iz Pazina, već je nekoliko objavljenih pjesama, a slušatelji su, svojedobno, posebno prigrlili pjesme kao što su ''Sreća do neba'', ''Ljetni snovi'' i ''Valentinovo''.

Koju godinu malo starija, ali glazbeno itekako iskusnija, Nina Fakin, ovih dana predstavlja novu pjesmu, a riječ je o obradi poznate pjesme ''Prazno tijelo'', Parnog valjka.

Pjesmu je napisao Husein Hasanefendić, a našla se na njihovom albumu “Preteženo sunčano” iz 2004. godine.

Pjesmom “Prazno tijelo” Nina je najavila suradnju s Marijanom Brkićem, jednim od naših najboljih gitarista i dugogodišnjim članom Parnog valjka, koji je i bio uključen u cijeli proces snimanja u studiju.

- Ninu nisam prije poznavao, a povezao nas je zajednički prijatelj, Bruno Krajcar. Nina je jako talentirana i ugodno me iznenadila pjesme od Parnog valjka jer i meni osobno je to jako draga pjesma. Mislim da smo napravili dobru verziju, koja je prilagođena Nini, a ostala je pri svojoj originalnoj težini pjesme. Volio bih u budućnosti nastaviti suradnju. - rekao je Marijan Brkić Brk.

- Imala sam popis pjesama koje sam htjela obraditi i ‘'Prazno tijelo'’ nije bila na toj listi, ali dok sam se spremala na dogovoreni sastanak s Brkom upalila sam YouTube i prva pjesma koja mi se pokazala je bila upravo ‘'Prazno tijelo’' u unplugged verziji. Pomislila sam da to nije slučajno i kad sam je predložila Brku složili smo se da je upravo ona ta s kojom trebamo najaviti moj novi glazbeni put. - objasnila je Nina.

Već prvi komentari slušatelja, glazbenih urednika na radio postajama itekako idu tome u prilog, ali pohvale je Nina dobila i od samih članova benda Parnog valjka.

- Čuo sam pjesmu još u studiju, dok ju je Brk radio i sve što mogu reći je da ju je Nina super obradila i izvela. Iskreno sam zadovoljan. - rekao je Hus.

Inače Nina je veliku zaljubljenica u konje i Viceprvakinja u Croatia kupu, a ljubav prema glazbi je nešto što je u životu vodi još od malih nogu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije