Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TV kritika

Novinara Nove TV usred javljanja uživo zalili pivom, a on je ostao smiren i ispričao se gledateljima

Foto: Nova TV
1/4
19.06.2023.
u 17:30

Fascinantno je da je Aleksandar Stanković završio 23. sezonu "Nedjeljom u 2", ali nekako mi nije puno manje fascinantno da je "Ljubav na selu" doživjela već 16 sezona

Vijesti u 17// Nova TV, dvije ruže

U javljanju iz Rotterdama novinara sportske redakcije Nove TV Marka Šepata vidjeli smo da to može biti iznimno težak i neugodan posao, ali i da se i u ovom slučaju izdvajaju vrhunski profesionalci od ostalih. Kolega Šepat je cijelo vrijeme ometan na sve moguće načine, da bi bio i potpuno zaliven pivom. Osobno znam izgubiti živce kada me zaliju pivom na rock koncertu i moram jako pohvaliti Šepata zbog držanja u ovom zahtjevnom javljanju uživo. I ne samo da su ga ometali i zalijevali pivom nego je bilo i nepoželjnog skandiranja, a on je ostao fokusiran i ogradio se od skandiranja te ispričao gledateljima zbog ponašanja dijela navijača. Sjećamo se da to nisu učinili reporteri u daleko boljim uvjetima prilikom javljanja. Srećom, navijači u Rotterdamu ukupno su bili stvarno uzorni te je fascinantno kako su imali neviđenu dominaciju pred domaćim navijačima na De Kuipu. Tim više je kolega Šepat očito imao veliki peh da mu se dogodi ovakav live u inače prekrasnom danu u Rotterdamu za koji su zaslužni i igrači i navijači hrvatske reprezentacije.

Foto: Nova TV

Finale Superpara// RTL, dva kaktusa

Što reći za show u kojem je pobjedu odnio par u kojem je muška polovica bila poznata po višekratnim žestokim ispadima na svoju žensku polovicu i trebao je veliki broj zvučnih efekata da prekriju očito iznimno veliki broj najgorih psovki. Odmah u prvoj epizodi smo od Azelme i Ismeta saznali da je kod njih bilo svega, pa i prevara, znaju se puno svađati, ali eto oni ipak super guraju. Toplo se nadam da puno djece ne gleda ovaj show i ne uzima ovakve uzore za veze ili brak. Za sva tri para finalista lijepo nam je pokazano kako su muške polovice znale izgubiti živce u izazovima, a za neke su i njihove obitelji bile sigurne da neće doživjeti finale jer se doma samo svađaju. Ove godine je pobjednik odlučen glasanjem svih ukućana koji su ispali iz showa prije finala, i tu je presudilo što su Azelma i Ismet očito najbolja ekipa za društvo te su premoćno pobijedili. Zanimljivo je da pobjedu u ovom showu uglavnom odnose Bosanci, što je na kraju finala primijetio jedan od bivših pobjedničkih parova koji su također imali ulogu u finalu. Prevagu na kraju ipak odnose nenadmašni šarm i društvenost Bosanaca.

Foto: RTL

Nedjeljom u 2// HRT 1, tri ruže

U tri posljednje epizode 23. sezone emitiranja "Nedjeljom u 2" Aleksandar Stanković još je jednom pokazao da je posljednja mega zvijezda HRT-a i ujedno jedna od najvećih hrvatskih televizijskih zvijezda generalno. Tri posljednje nedjelje mogli smo gledati izvanredne i ekskluzivne razgovore s nekadašnjim pjevačem Zabranjenog pušenja Neletom Karajlićem, biskupom Matom Uzinićem, kada se otvoreno pričalo o problemima pedofilije u svećeničkim redovima, te na kraju sa Zoranom Subošićem, nekada poznatijim kao glazbenik iz Hladnog piva, a sada kao jedan od onih koji su proživjeli pakao četiri para posvojitelja u Zambiji. Sve tri emisije bile su zanimljive i nisi želio propustiti niti jednu rečenicu, a ono što ne stane u 55 televizijskih minuta, Stanković gosta pita u nastavku "Nedjeljom u 3" koji se emitira na društvenim mrežama kada se postavljaju i pitanja gledatelja. "Nedjeljom u 2" odlazi na ljetnu pauzu, čini mi se nešto ranije nego je to bio običaj nekada, ali bitno je reći da na odmor ne ide i Stanković nego odlazi snimati svoj također sjajni putopis "Vjetar u kosi". Samo jedan kolega je tu bio sličan Stankoviću, a to je također veliki novinar Mislav Bago koji bi u ljetnoj stanci u Saboru ili dok je "Otvoreno" na pauzi bio dio novinarske ekipe na Olimpijskim igrama ili bi preko ljeta uređivao i vodio tjednu emisiju "Magazin". Takve je HTV trebao i treba i sada čuvati kao oko u glavi.

Ljubav je na selu//RTL, ruža

Fascinantno je da je Aleksandar Stanković završio 23. sezonu "Nedjeljom u 2", ali nekako mi nije puno manje fascinantno da je "Ljubav na selu" doživjela već 16 sezona. Evo, ne mogu vjerovati da je jedan takav show to doživio, a nisu realityji popust "Big Brothera". Ovo je ujedno i četvrta sezona voditeljice Anite Martinović koje je u farmerske čizme uletjela nakon sudjelovanja u emisiji "Gospodin Savršeni" i mogu reći da ovaj posao radi i bolje od očekivanja. Vrlo je prirodna u svom nastupu pred kamerama u ovom showu te time itekako podsjeća na Antoniju Blaće, koja je na sličan način došla u svijet televizije. Prva epizoda je išla provjerenom metodom i prikazala nam je Martinovićku kako krstari Hrvatskom od sela do sela i predstavlja nam ovosezonske ženike, i tu nije bilo puno mogućnosti za pogrešku. Imamo u ponudi ovaj put seljake koji su već imali tri braka i udovce starije od 65 godina, te mi je kroz um proletjela misao koliko je to prikladno, no hej, svi zaslužuju novu priliku ili općenito priliku za ljubav. Stoga u prvoj epizodi ruža, ponajviše na račun prirodnosti voditeljice Martinović.

Foto: RTL

VIDEO Nikolina Pišek o svađi koja je podijelila hrvatsku estradu: 'Ne volim spominjati to ime'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije