Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bilo je veselo

Okupila se ekipa iz prošle sezone 'Ljubav je na selu', farmer Mijo družio se i s Brankicom i s Ružom

Foto: RTL
1/12
20.04.2024.
u 07:00

U centru pozornosti na druženju su ponovno bili Mijo i Brankica, nesuđeni par 16. sezone, a farmer se posebno zbližio i s Ružom.

Ekipa posljednje sezone RTL-ovog showa 'Ljubav je na selu' nastavila je s druženjem i nakon emitiranja showa, a ovoga puta okupili su se u jednom zagrebačkom restoranu. Atmosferu s partyja podijelili su i na društvenim mrežama. U centru pozornosti su ponovno bili Mijo i Brankica, nesuđeni par 16. sezone koji se i dalje druže. Pretprošli su vikend zajedno bili na vjenčanju Gabrijele i Miroslava, a prošli su se družili s ostalim farmerima i kandidatkinjama. Bilo je vrlo veselo, a Mijo se na druženju posebno zbližio i s Ružom Pejić.

- Brankici sam poželio laku noć i nastavio... - istaknuo je Mijo te objavio fotke s druženja te s Ružom i još jednom djevojkom nastavio partijati do dugo u noć. U komentarima im se javila i Ksenija. "Posebno si mi drag, baš kao i svaki nježni leptirić", napisala je. 

Podsjetimo, obje kandidatkinje bile su na Mijinoj farmi, a farmer je imao problema u iskazivanju svoje naklonosti. Naime, farmer je s obje dame imao kemije, a na putovanje je na kraju otišao s Brankicom. No, nakon showa par nije završio zajedno. 

Inače, ekipa se okupila i početkom veljače, kada je povod bila proslava Brankičinog 60. rođendana. Na slavlje su joj došli Gabrijela Juraja, Miroslav Dekalić, Mijo Bošnjak i njegov rođak te Jožef Mastnak. Dijelila je i snimke sa zabave, a imala je tortu s porukom: "60 je novih 30!". "Dragi moji, hvala vam od srca što ste proslavili sa mnom moj 30. rođendan. Sve vas volim", poručila je Brankica tada. 

 

Brankica je ranije rekla kako joj je bilo jako lijepo na druženju s Mijom, iako nisu poslije završili u vezi, a kasnije je doznala i da je Mijo našao curu. Prisjetimo se, u sezoni prije toga, 15. sezoni, "zaratila" je sa Smiljom Livančić oko Zvonka. Međusobno su bile najveće suparnice i uvijek su se trudile pokazivati koliko im se Zvonko sviđa pa se tako najčešće vodila rasprava tko će od njih dvije pripremati ručak i pokazati sve svoje kulinarske vještine.U napetom finalu sezone Zvonko je ipak izabrao Smilju, koju je poveo na romantično putovanje u Osijek, no unatoč njezinu nastojanju da iz njega izvuče priznanje o kakvim iskrenim emocijama, između njih ipak nije zaiskrilo dovoljno da nastave svoju vezu i izvan showa.

VIDEO Jole o putovanju u Dubai

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije