Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Survivor

Opet izgubio plavi tim: Nancy u suzama zbog straha od nominacija

Foto: Nova TV
1/7
25.04.2024.
u 23:40

Na vodenom poligonu u Survivoru prvi bod spretno je osvojio Luka za plavi tim, no tu je uzbuđenju za plave bio kraj, jer prvi su do osam bodova došli crveni.

Pobijedili su plavo pleme rezultatom 8:6. Kad je shvatila da su izgubili, Nancy se rasplakala jer vjeruje da je ona na redu za nominacije. Iako ju je Mario podsjetio na prošle sezone i na to kako nije nužno da novi natjecatelji otpadaju, te da se dogodilo i da pobjede, nije joj bilo lakše. No, pala je oklada između njih dvoje u fine palačinke. 

„Kolaps emocija. Znam da sam sljedeća. Nije do toga nego sve skupa. Četiri je poraza za naš tim na plemenskom. Znam da nije kraj i mislim da trebaju svi naučiti da su emocije snaga, a ne slabost i da ih treba pokazati“, rekla je Nancy koja se već pomirila s tim da ide u eliminacijsku igru. Jedan dio nje želi kući, a drugi ostati, no naglasila je da će se boriti. 

 

1/7

VEZANI ČLANCI:

 

U sukobu uvjerenja što će se dogoditi, između Nancy i Maria pala je oklada u palačinke. Kako će se odviti plemensko vijeće i tko će osvojiti palačinke, Mario ili Nancy, ne propustite pogledati u sljedećoj epizodi. 

 

VIDEO: Tajči zapjevala 'Dvije zvjezdice' na zabavi

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije