Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Početak karijere

Ovako je Doris Dragović izgledala prije 34 godine u kupaćem kostimu

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/4
14.10.2017.
u 16:51

Pjevačica je nedavno održala tri koncerta u Lisinskom i napravila presjek svoje bogate karijere koju je započela u grupi More i s kojom je snimila hit "Hajde da se mazimo"

Doris Dragović prošli tjedan je održala tri koncerta u dvorani Vatroslav Lisinski i svi koncerti su bili rasprodani.

Splitska pjevačica publiku je provela pjesmom kroz svoju uspješnu karijeru koja traje više od trideset godina, a koju je započela kao pjevačica grupe More.

Foto: YouTube screenshoot

Jedan od hitova iz tog vremena bila je i pjesma "Hajde da se mazimo", a u spotu koji je snimljen 1983. na plaži Doris je bila u kupaćem kostimu. I 34 godine poslije Doris i dalje ima zavidnu figuru i teško bi itko pomislio da je ove godine napunila 56 godina. 

1/11

 

Komentara 20

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
17:00 14.10.2017.

A onda je upoznala Arkana...

Avatar debela koli
debela koli
17:19 14.10.2017.

Bila je tada često i bez kostima.

AN
Andreeejjj
22:07 14.10.2017.

Arkan je bio sa njom kad je htio. Ranko Rubežić je djelio uvjek sa 5-6 svojih "drugara" i svi su bili itekako zadovoljni. Naša Dora oduvijek ima "bijela jetra" i zato je švrljala kao pčela sa cvijeta na cvijet (penis). Ako ih štukljuje ima vodovoda do Istambula i nazad!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije