Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETRA CICVARIĆ

Petra Cicvarić: Janko Rakoš i ja samo smo dobri prijatelji sa seta

Janko Rakoš i Petra Cicvarić
Pixsell
16.03.2010.
u 23:27

– Janko i ja jako smo dobri prijatelji sa seta, ne bih željela komentirati priče o našoj vezi – rekla nam je Petra

Zajednički dolazak na premijeru Ibsenova “Peer Gynta” u Gavelli potvrdio je šaputanja da su zvijezda “Najboljih godina” Janko Rakoš (35) i njegova mlada kolegica iz serije Petra Cicvarić (24) novi ljubavni par. Tijekom cijele premijere bili su zajedno, dodirivali se i šaputali jedno drugom, a nakon predstave ostali su u kazališnom kafiću zabavljajući se do kasnih sati.

– Janko i ja jako smo dobri prijatelji sa seta, ne bih željela komentirati priče o našoj vezi – rekla nam je zagonetna Petra koja nije željela potvrditi da odnedavno ljubi Janka Rakoša. No, i ekipa sa seta primijetila je da su u posljednje vrijeme njih dvoje nerazdvojni.

Njihova ljubavna priča započela je na setu “Najboljih godina” gdje Janko tumači poštara dobrog srca Damira Hajduka, a šarmantna Petra Cicvarić igra Koranu Lotar. Janko, kojeg je šira javnost upoznala kao simpatičnog supruga Ane Begić u “Bibinom svijetu”, izbjegava govoriti o privatnom životu. Nedavno je prekinuo osmogodišnju vezu s nevjenčanom suprugom, kazališnom redateljicom Hanom Večak s kojom ima četverogodišnjeg sina Alekseja.

Par je prekinuo bez teških riječi, a Petra je prije Janka bila s Osječaninom Igorom. No, Petra i Janko sada ne razmišljaju o bivšima, već uživaju u novoj ljubavi, jer pred njima su najbolje godine.

Komentara 2

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
01:53 17.03.2010.

Dobro je kad su ljudi prijatelji, ali cemu novinski tekst o tome ?

KR
krmak12
16:15 17.03.2010.

Petra,pozdrav od Dinka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije