Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKL U NAJAVI

PITANJE DANA "Zar još nisi shvatio koliko si popularan?" Baby Lasagna rasprodao koncert, hoćete li kupiti kartu?

Malmo: Baby Lasagna izveo je 'Rim Tim Tagi Dim' s kojim je postao favorit Eurosonga ove godine
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/21
15.05.2024.
u 14:11

Rim Tim Tagi Dim hit je u svijetu, javljaju se fanovi odasvud, zazivaju europsku turneju, mole ga da dođu u Grčku, Poljsku, Tursku, Veliku Britaniju

"O.K., što? Prvi koncert rasprodan u četiri minute", u nevjerici je Baby Lasagna na Instagramu objavio veliku vijest. Karata za koncert najavljen za 12. rujna na zagrebačkoj Šalati više nema. Štoviše, već su se i na oglasnicima počele preprodavati. Baby Lasagana je možda iznenađen, ali njegovi obožavatelji nimalo. "Zar si očekivao išta manje"; "Još nisi shvatio koliko si popularan?", pitaju ga njegovi fanovi. Većina je znala da će Šalata biti premala i kako bi bilo bolje da je odmah rezervirao Arenu. Rim Tim Tagi Dim hit je u svijetu, javljaju se fanovi odasvud, zazivaju europsku turneju, mole ga da dođu u Grčku, Poljsku, Tursku, Veliku Britaniju, a neki bi potegnuli i izdaleka samo da ga vide. "Zašto padam u napast da doletim iz SAD-a samo da mogu biti tamo", pitao se jedan fan.

FOTOGALERIJA Ovo su najbolji memovi o ovogodišnjoj Euroviziji: Presmiješni su, a Baby Lasagna ukrao je show

Malmo: Baby Lasagna izveo je 'Rim Tim Tagi Dim' s kojim je postao favorit Eurosonga ove godine
1/26

Baby Lasagna zbog nevjerojatne navale odmah je najavio i drugi koncert, u petak, 13. rujna. Prodaja karata počinje danas u 16 sati. Ranije je otkriveno i da će već 25. svibnja Baby Lasagna nastupiti u rodnom Umagu na Sea Star festivalu. Osim toga, Markov nastup je najavljen na još nekim manifestacijama, a i sam glazbenik je otkrio da nakon koncerata u regiji ovo ljeto planira i europsku turneju.

Komentara 1

EZ
ezer
22:04 15.05.2024.

Tko zna koliko zagrebačkih Arena može rasprodati? Slijede mu zanimljiva gostovanja u inozemstvu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije