Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera

Pjesma 'Božić nas raduje' okupila je poznata glazbena imena koja nam donose duh i pozitivu blagdana

Foto: Promo
1/8
28.11.2021.
u 11:00

Redateljsku ulogu odradio je Max Hozić, a kako je pjesma "Božić nas raduje" vesela božićna pjesma izvođači su za potrebe videospota stvorili veselu blagdansku atmosferu. Autori pjesme su Alen Orlić i Ivan Mikulić.

Novu božićnu pjesmu autora Alena Orlića i Ivana Mikulića naziva "Božić nas raduje" izvodi šest popularnih hrvatskih pjevača okupljenih za tu pjesmu pod imenom Božićnih 6.  Zdenka Kovačiček, Goran Bošković - frontmen  benda Fluentes, Gelato Sisters - retro trio koji čine sestre Sanja i Neda Parmać te Jana Valdevit, Pamela Ramljak, Minea i David Danijel, mladi pjevač iz Opatije snimili su i spot za ovu pjesmu u  jednoj od zagrebačkih JYSK-ovih prodavaonica. Redateljsku ulogu odradio je Max Hozić, a kako je pjesma "Božić nas raduje" vesela božićna pjesma izvođači su za potrebe videospota stvorili veselu blagdansku atmosferu zabavljajući se i družeći se uz rapsku tortu i druge slastice rapske pekarnice Vilma i teranino istarske destilerije Aura.

 

 

- Izrazito mi je drago da smo se svi uspjeli okupiti i snimiti ovu veselu božićnu priču. Na setu je bilo veselo i dinamično, pa vjerujem da će gledatelji to i osjetiti u spotu. A točno ta pozitivna energija ono je što je duh Božića - kazao je Max Hozić. Alen Orlić, autor teksta pjesme "Božić nas raduje" i izvršni producent cijelog projekta rekao je kako je u pandemijsko vrijeme bilo zahtjevno organizirati i realizirati ovaj projekt koji uključuje brojna snimanja, a Zdenke Kovačiček rado se odazvala pozivu da sudjeluje u ovom projektu.  -Volim suradnje, rado sam se odazvala sudjelovati u ovoj veseloj nježnoj božićnoj poruci. Vesela, lepršava ekipa slatkih djevojčica i dvojice zgodnih momaka dali su mi svježu energiju u ova tmurna vremena i nadam se da ćemo i publici donijeti malo veselja, pozitive i blagdansko raspoloženje. Svima želim sretan i nježan Božić - poručuje glazbena diva Zdenka Kovačiček, dok Minea veli: 

- S Alenom i Ivanom trebala sam surađivati i na njihovoj prošlogodišnjoj božićnoj pjesmi "Božić povezuje", ali zbog problema s glasnicama u vrijeme snimanja nažalost nisam mogla, zato me njihov poziv za sudjelovanje u pjesmi Božić nas raduje razveselio i odmah sam pristala. Goran Bošković je iznimno počašćen pozivom na sudjelovanju u ovom projektu. - U startu je bilo puno pozitive, iskrene ljubavi i predanosti u stvaranju ove pjesme. Pjesma zrači dobrotom, ljubavlju i radošću što smo mi izvođači prepoznali i to utkali svojom izvedbom u nju. Posebno mi je drago što sam dobio priliku surađivati sa sjajnim glazbenicima, što smo se dobro nasmijali i zabavili tijekom snimanja spota i što je na kraju sve ispalo spontano i neopterećeno - zadovoljno će Goran. 
Neda Parmać, članice trija Gelato Sisters s velikim je guštom prihvatila poziv da otpjeva ovu, kako ona kaže, božićnu himnu. 
- Božić je blagdan koji uvijek svi iščekujemo, a božićne su pjesme nešto čega se ne mogu naslušati tako da sam s guštom otpjevala ovu božićnu himnu. Na setu sam se uz svoje seke družila s kolegicama koje uvijek rado vidim, a netko s kim uvijek imam tema je, naravno, Pamela tako da je gušt tim bio veći. - kaže Neda, a njezina bivša kolegica iz grupe Feminem, Pamela Ramljak potvrđuje kako je na snimanju spota bilo jako zabavno.

- Na snimanju je bilo prezabavno, toliko smo se smijali da je to već bila luda kuća, pogotovo kad smo snimali neke ubrzane scene koje su izgledale komično, a ekipa koja se okupila nije mogla biti bolja. O pjesmi također mogu reći samo sve najbolje: prava božićna pjesma s predivnim tekstom, melodijom i aranžmanom. - kaže Pamela. David Danijel veli kako je uživao na ovom snimanju i vjeruje kako će i publika gledajući spot prepoznati tu energiju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije