Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimanje u Rovinju

Pobjednik Big Brothera o Salmi Hayek: Izgleda bezveze

Foto: pixsell
1/6
11.04.2019.
u 16:41

Hamdija Seferović nije previše impresioniran slavnom glumicom, ali zato ga je oduševio Samuel L. Jackson

Pobjednik reality showa Big Brother, Hamdija Seferović ima priliku iz prvog reda gledati snimanje filma "Hitman's Wife Bodyguard".

Naime, Hamdija u Rovinju ima svoj štand s odjećom i upravo u blizini njegovog štanda snimane su neke od glavnih scena filma u kojem  glume Salma Hayek, Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson.

Za Slobodnu Dalmaciju Hamdija je ispričao svoje dojmove o glavnoj glumici Salmi Hayek.

- Nisam mogao vjerovati kada sam je vidio uživo, iskreno puno bolje izgleda na filmu i na fotografijama. Izgleda bezveze, toliko je sitna da je jedva primjetna - pomalo razočarano je kazao Hamdija.

Jako mu se svidio Samuel L. Jackson za kojeg kaže da je jako pristupačan, ali ipak selfi sa Seferovićem je morao odbiti jer mu nije dopušteno da se fotografira s obožavateljima u odjeći u kojoj snima. 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar prahrvat
prahrvat
21:31 11.04.2019.

čudan članak. prenijeti ovakvu izjavu koja degradira drugu osobu s pozicije napuhanosti - žalosno i nekulturno

DA
dario713
16:51 11.04.2019.

Moš mislit,Hamdija i njegov komentar

ZW
zweistein
22:12 11.04.2019.

ciganska posla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije