Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav otac, takva kći

Pogledajte u kakvu je ljepoticu izrasla kći Lennyja Kravitza

zoe kravitz
Foto: Instagram
1/6
15.10.2014.
u 19:20

Kći slavnog Lennyja Kravitza pravi je komad...

Kći slavnog Lennyja Kravitza pravi je komad.

Zoe je od svog oca naslijedila i talent i izgled, pa se ovih dana priprema za svoju prvu australsku turneju. Osim što se priprema za nastup, ova ljepotica iskoristila je boravak u Australiji da bi se osunčala.

Pokazala je tom prilikom sjajno tijelo u zlatnom kostimu. Fotku je objavila na Instagramu i oduševila svoje obožavatelje. Iako je kći poznatog rokera, Zoe sama gazi svoj glazbeni put te otvara koncerte prije slavnih glazbenika. Tako je za Lily Allen nedavno otvorila koncerte u Los Angelesu i New Yorku. Sigurni smo da je i slavni tata ponosan.

 
Loading

What's up Byron bay We like it here. #lolawolf

View on Instagram

>>Lenny Kravitz nakon uloge stilista u 'Igrama gladi' postao - dizajner!

>>Kći Lennyja Kravitza i Michael Fassbender ludo zaljubljeni

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
08:56 16.10.2014.

ista mama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije