Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bila na odvikavanju?

Portia de Rossi pati od osteoporoze i ciroze jetre?

ellen degeneres
Foto: Instagram
1/5
07.07.2014.
u 22:10

Portia de Rossi prijavila se navodno na rehabilitaciju zbog ovisnosti o alkoholu i drogama u svibnju, nakon što se posvađala sa suprugom Ellen DeGeneres...

Portia de Rossi prijavila se navodno na rehabilitaciju zbog ovisnosti o alkoholu i drogama u svibnju, nakon što se posvađala sa suprugom Ellen DeGeneres, piše RadarOnline. No, navodno Portia ima problema i sa zdravljem. U intervjuu je nedavno otkrila kako joj je 2001. godine dijagnosticirana osteoporoza, ali i ciroza jetre.

Zbog dugogodišnje borbe s anoreksijom, Portia i danas ima ozbiljnih zdravstvenih problema. Nedavno je Portia sa suprugom Ellen boravila na Hvaru, a poznati portal pretpostavlja kako su dame stigne na hrvatsku obalu kako bi poradile na braku.

Foto: 'DANNY MOLOSHOK'

>>Nakon Hvara, megapopularna američka voditeljica spažena u Dubrovniku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije