Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadovoljna izgledom

Pratiteljica pitala Miju Dimšić hoće li ikada srediti zube, ona uzvratila: 'Iskreno, boli me briga za druge'

Glazbeno druženje s pogledom na Zagreb
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
11.09.2023.
u 21:50

"Mislim da nikada ne trebate mijenjati nešto na sebi samo zato što vas okolina uvjerava da to, iz bilo kojeg razloga, ne valja. Mislim da uvijek treba slijediti sebe i svoje osjećaje i sebi biti na prvom mjestu", dodala je Mia u videu objavljenom na TikToku.

Pjevačica Mia Dimšić (30) na TikToku odgovarala je na pitanja pratitelja, a jednu pratiteljicu zanimalo je hoće li glazbenika ikada 'srediti zube'. Iako je na to pitanje već puno puta odgovorila u ranijim medijskim istupima sada je za svagda odlučila 'začepiti' usta dežurnim dušobrižnicima. "Ne, neću nikada mijenjati svoje zube zato što ih volim i zato što su mi lijepi. Ako nisu lijepi drugima, iskreno, boli me briga", rekla je pjevačica u videu.

"Mislim da nikada ne trebate mijenjati nešto na sebi samo zato što vas okolina uvjerava da to, iz bilo kojeg razloga, ne valja. Mislim da uvijek treba slijediti sebe i svoje osjećaje i sebi biti na prvom mjestu", dodala je Mia.

@mia_dimsic Odgovori @sara banana vaše mišljenje? 🤗 #qanda #selflove ♬ original sound - Mia

Osvrnula se i na društvene mreže koje često nameću iskrivljenu stvarnost, ali i služe kao mjesto na kojem mnogi liječe svoje frustracije. "Mislim da nije baš ni lijepo ni pristojno takve stvari govoriti drugim ljudima. Svi se moramo zajedno potruditi da društvene mreže prije svega budu mjesto za humor, zabavu, neopterećenost, poštivanje drugih i ljubav, a ne neko mjesto za kojekakve frustracije i ventiliranje istih", zaključila je Mia koja je u komentarima dobila puno poruka podrške. "Tako si hrabra", "Predivna Mia", "Mia ti si čudo", "Blistaš", samo su neki od komentara ispod videa. 

Mia je ranije u jednom od intervjua koji je dala prije odlaska na Euroviziju ispričala da je u početku bila sramežljivija, a dotaknula se i svojih ''nesavršenih zubi'' i prozivki da bi trebala posjetiti stomatologa.

– Nemam potrebu. Nit' mislim da su oni dobri nit' mislim da su loši. Nemam mišljenje o njima, nebitan su mi aspekt u životu. Kad netko kaže da bi želio riješiti problem s mojim zubima, to je kriva konstrukcija. Gdje vi vidite problem, jer ja ne vidim problem. Ako netko vidi problem u nečemu na sebi, nisam protivnik plastične kirurgije ako će se netko osjećati dobro. Ali ako je tebi nebitno, a drugi ljudi imaju problem, mislim da to nema veze s vama – uzvratila je Mia.

VIDEO Sergej Trifunović ponovno izvrijeđao splitske policajce: Zabranjen mu je ulazak u EU i još tri zemlje

Ključne riječi

Komentara 13

5S
505.scrtom
23:50 11.09.2023.

bravo mia ostani kakva jesi, super si zgodna. zubi su ti lijepi i prirodni. sa njima si u pozitivnom smislu prepoznatljiva. tebi ne trebaju fake zubi.

ZA
zagabria5
07:48 12.09.2023.

Dobar odgovor, koga briga što netko misli

BT
BTW
22:39 11.09.2023.

Bravo, Mia!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije