Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 56. godini

Preminuo je jedan od najpoznatijih pjevača narodne glazbe u Srbiji, liječnici ga nisu mogli spasiti

The premiere of the film and the red carpet "Weekend with father" was held in Kombank Hall.
Premijera filma i crveni tepih "Vikend sa caletom" odrzan u Kombank dvorani
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/6
06.12.2020.
u 16:30

Džej Ramadanovski imao je problema sa srcem, a glazbom se ozbiljno počeo baviti nakon što je upoznao Marinu Tucaković.

Džej Ramadanovski preminuo je u 56. godini, pišu mediji u Srbiji dodajući kako je poznati pjevač narodne glazbe imao problema sa srcem. Prema pisanju Telegrafa Hitna pomoć je danas bila u njegovom domu i pokušali su ga spasiti, ali nažalost izgleda da je Džej umro od zatajenja srca. Zbog svojih zdravstvenih problema izbjegavao je veća društva i pojavljivanja u javnosti otkako je počela pandemija koronavirusa i nedavno je izjavio:

- Ne smijem nigdje izlaziti da ne bih došao u opasnost da se zarazim. Već sam imao zdravstvenih problema sa srcem i virus za mene može biti koban. Ne viđam se sa čak ni s najboljim prijateljima i moram priznati da mi nedostaje kafana. Boem sam u duši i jedva čekam ponovo da odem u neku birtiju kad sve ovo prođe, iako ne bih smio piti.

Ramadanovski je rođen u Beogradu 1964. godine u romskoj obitelji čije je podrijetlo iz Makedonije i nakon što su mu se roditelji rastali živio je s bakom, a zbog sklonosti nestašlucima jedno je vrijeme bio i u popravnom domu. Nakon što je odslužio vojni rok dobio je posao u  tvrtki "Zmaj" ali nije se tamo dugo zadržao i vratio se životu na ulici i sitnom kriminalu. Kada je upoznao Marinu Tucaković odlučio je  ozbiljnije se baviti glazbom i 1987. godine s pjesmom "Zar ja da ti brišem suze" osvaja drugo mjesto na festivalu MESAM.  Publika će još dugo pamtiti njegove hitove Ugasila si me, Sunce ljubavi, Slavija....

 

Ključne riječi

Komentara 51

HA
Harki
17:13 06.12.2020.

Pjevao je iz duse i za dusu, laka mu zemlja, pocivao u miru.

Avatar Golum
Golum
17:31 06.12.2020.

Pocivaj u miru Dzej i otpjevaj neku sa Sabanom i Sinanom!

Avatar drug Joža
drug Joža
20:14 06.12.2020.

Šteta, jedinstven vokal, unio je cigansku dušu u svoje pjesme, počivaj u miru Džej.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije